Red Bull, caravan,

Bovag partner van nieuwe Red Bull Caravanrace

Red Bull, caravan,

Carwashondernemers met een caravan, opgelet. Bovag wordt partner van het nieuwe Red Bull evenement, de Caravanrace. Na de Red Bull Zeepkistenrace gaat de branchevereniging opnieuw de samenwerking aan met het energiedrankenmerk. Bovag belooft dat oude tijden herleven tijdens Pinksteren, wanneer het event gehouden wordt op Circuitpark Zandvoort. Het evenement vindt plaats tijdens de Jumbo Racedagen op 20 en 21 mei. 

In de jaren ’80 was het een fenomeen op televisie en nu laten Red Bull, Max Verstappen en Daniel Ricciardo samen met Bovag de bij veel mensen wel bekende caravanrace terugkomen. In totaal gaan veertien teams de strijd aan onder toeziend oog van de coureurs van Red Bull Racing. Beide coureurs kregen lachers op de hand toen ze vorig jaar in een promotievideo in Aston Martin sportwagens over het Spielberg-circuit in Oostenrijk raceten. Red Bull Nederland werd er zo enthousiast van, dat er een evenement van werd gemaakt. Aanmelden om mee te doen kan via deze link.

Samenwerking

Bovag Caravan- en Camperbedrijven leveren belangeloos de veertien caravans van de deelnemers en twee extra exemplaren voor de coureurs. De branchevereniging zelf levert een bijdrage in de levering en de voorbereidingen van de veertien trekkende auto’s. Op zondag 20 mei rijden de Red Bull-coureurs met hun Aston Martins en caravans door de Zandvoortse duinen, waarna zij de deelnemende teams gaan jureren op creativiteit. De deelnemers krijgen verf en spuitbussen om ter plekke de hen toegewezen caravan zoveel mogelijk op te laten vallen. Deze beoordeling bepaalt de startopstelling voor de race die maandag 21 mei plaatsvindt. Tijdens een drukbezochte persconferentie op 18 april werden de plannen ontvouwd media en publiek bleken dolenthousiast over de caravanrace.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.