Beurs, carwash

Carwashgedeelte op Automechanika verplaatst naar binnen

Er gaan flink wat dingen veranderen op de Automechanika-beurs in het Duitse Frankfurt. De beurs, een tegenhanger van de tevens Duitse Uniti Expo, wordt groter qua totale oppervlakte. Het carwashgedeelte wordt verplaatst van buiten naar een hal binnen. Tijdens een presentatie afgelopen week in Hotel New York in Rotterdam vertelde directeur van het evenement Olaf Mußhoff over de nieuwe plannen. 

De grote merken zullen net als op de Uniti Expo ook op deze beurs aanwezig zijn. Istobal heeft al bij CarwashPro aangegeven een speciale nieuwe release te doen tijdens de beurs. Het evenement wordt gehouden van 11 tot en met 15 september in het Duitse Frankfurt. Het is de vijfentwintigste editie van de automotivebeurs. Volgens Mußhoff wordt het een speciale editie, ook omdat voor het eerst de bandenbeurs Reifen wordt gehouden. Deze zal in een nieuwe hal plaatsvinden die nog niet is opgeleverd.

Nieuwe hal

Ondanks dat de nieuwe hal nog niet klaar is, heeft de directeur er vertrouwen in dat alles op tijd klaar is. Naast de bandenbeurs zal de nieuwe hal 12 ook onderdak bieden aan het carwashgedeelte. Een kleine greep uit de deelnemende bedrijven van dit moment: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG, Carrera GmbH, Cartec BV, CID Lines NV, Flowey Products, Istobal Deutschland GmbH, Mosmatic AG, Otto Christ AG, R+M de Wit GmbH en WashTec Holding GmbH. Tijdens vorige editie trok het evenement 4.843 exposanten uit 76 verschillende landen wereldwijd. Daarnaast bezochten 133.000 vakprofessionals uit 170 verschillende landen de show.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashgedeelte op Automechanika verplaatst naar binnen | CarwashPro
Beurs, carwash

Carwashgedeelte op Automechanika verplaatst naar binnen

Er gaan flink wat dingen veranderen op de Automechanika-beurs in het Duitse Frankfurt. De beurs, een tegenhanger van de tevens Duitse Uniti Expo, wordt groter qua totale oppervlakte. Het carwashgedeelte wordt verplaatst van buiten naar een hal binnen. Tijdens een presentatie afgelopen week in Hotel New York in Rotterdam vertelde directeur van het evenement Olaf Mußhoff over de nieuwe plannen. 

De grote merken zullen net als op de Uniti Expo ook op deze beurs aanwezig zijn. Istobal heeft al bij CarwashPro aangegeven een speciale nieuwe release te doen tijdens de beurs. Het evenement wordt gehouden van 11 tot en met 15 september in het Duitse Frankfurt. Het is de vijfentwintigste editie van de automotivebeurs. Volgens Mußhoff wordt het een speciale editie, ook omdat voor het eerst de bandenbeurs Reifen wordt gehouden. Deze zal in een nieuwe hal plaatsvinden die nog niet is opgeleverd.

Nieuwe hal

Ondanks dat de nieuwe hal nog niet klaar is, heeft de directeur er vertrouwen in dat alles op tijd klaar is. Naast de bandenbeurs zal de nieuwe hal 12 ook onderdak bieden aan het carwashgedeelte. Een kleine greep uit de deelnemende bedrijven van dit moment: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG, Carrera GmbH, Cartec BV, CID Lines NV, Flowey Products, Istobal Deutschland GmbH, Mosmatic AG, Otto Christ AG, R+M de Wit GmbH en WashTec Holding GmbH. Tijdens vorige editie trok het evenement 4.843 exposanten uit 76 verschillende landen wereldwijd. Daarnaast bezochten 133.000 vakprofessionals uit 170 verschillende landen de show.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.