Video: vertrek uit carwash eindigt in sushi restaurant

Een dame die een wasgelegenheid in het Amerikaanse Rancho Peñasquitos verliet, drukte per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem en dat resulteerde in een flinke schadepost. De vrouw ramde een paar auto’s op het nabijgelegen stofzuigplein om vervolgens tegen een pilaar van een sushi restaurant te eindigen. Het voorval werd op video vastgelegd.

Nadat de vrouw rond 13.00 uur in haar blinkende bolide Genie Car Wash verliet, ging het mis meldt 10News. Ze verloor de macht over het stuur van haar Ford SUV en raakte vijf andere voertuigen voordat de auto ruw tot stilstand kwam tegen het Sushi Hana Restaurant. De bezoekers van de eetgelegenheid werden geëvacueerd. Niemand raakte gewond.

Lees ook:

  • Mislukt carwashbezoek: keuze voor gas eindigt in plas
Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.