Gewonde bij schietincident Nijverdalse wasstraat

In Nijverdal raakte afgelopen zondagavond een persoon gewond bij een schietincident bij een wasstraat. Het voorval vond plaats bij Splash Carwash. De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht en moest zelfs een waarschuwingsschot lossen.

De gewonde hoefde niet mee met de ambulance, omdat zijn hoofdwond daarvoor niet ernstig genoeg was. De wond in kwestie ontstond door een mishandeling. Er werd ook geschoten, maar daarbij raakte niemand gewond. Het wapen waarmee geschoten werd, is nog niet geïdentificeerd. Volgens omstanders ging het om een alarmpistool, maar de politie kon daar nog niets over zeggen. De daders zijn na de mishandeling snel weggereden, meldt De Stentor.

Vlak na het incident hebben agenten meerdere personen aangehouden, waaronder aan de Troelstralaan in de Almelose wijk Kerkelanden. Deze aanhouding staat in verband met het schietincident. Aan de Troelstralaan loste de politie een waarschuwingsschot bij een aanhouding. Ook op de Schelfhorst in Almelo werden twee aanhoudingen verricht.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.