Dit zijn de nieuwe bestuurders van de Bovag Autowas- en Poetsbedrijven

Wim van der Aa (Carwash Uden) en Harry Bartelds (Autoverzorging Nederland) zijn de twee nieuwe bestuurders van de Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Ze zijn benoemd tijdens de ledenvergadering eind vorig jaar. De ALV is meteen aangegrepen om te stemmen over de marketingbijdrage voor de WinterWasWeken in 2022. 

Het afdelingsbestuur heeft twee nieuwe bestuursleden. Wim van der Aa van Carwash Uden (links op de foto) vervangt Frank Vekemans (Washin7), wiens termijn is afgelopen. Harry Bartelds van Autoverzorging Nederland gaat de poetsbedrijven binnen het bestuur vertegenwoordigen, en vervangt Suzanne Wolffenbuttel. De afdeling feliciteert beide heren met hun benoeming en bedankt Frank Vekemans van Washin7 met zijn jarenlange inzet voor het bestuur. Vekemans blijft betrokken bij het bestuur van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven als adviseur.

Bijdrage

Tijdens de ALV heeft het bestuur de leden gevraagd om akkoord te gaan met een jaarlijkse, marketingbijdrage, expliciet voor de WinterWasWeken 2022. Hiermee zouden autowas- en poetsbedrijven automatisch meedoen met de actie en kan de jaarlijkse bijdrage verlaagd worden. Tijdens de stemming kwam naar voren dat de meerderheid van de leden vóór de bijdrage is, maar er werd er niet unaniem voor gestemd. Daarom heroverweegt het bestuur de marketingbijdrage en neemt zij later een beslissing.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.