PSD Codax, Suzanne Huisman, Las Vegas

PSD Codax showt Entrance en Exit managementsystemen

PSD Codax pakt flink uit op de vele carwashbeurzen die er dit jaar zijn. Op The Carwash Show in Vegas lopen we de kersverse aanwinst van het bedrijf, Suzanne Huisman, tegen het lijf. Het bedrijf legt op de beurs de focus op de Entrance en Exit managementsystemen voor wasgelegenheden. Het systeem wordt gebruikt in combinatie met het backoffice-systeem genaamd Washconnect. 

Vol trots showt Huisman op de grote stand wat haar nieuwe werkgever te bieden heeft op het gebied van carwashoplossingen. Een soort zelfde opzet zal de stand volgens haar aankomende week hebben op de Uniti in Stuttgart. Dat ze vertrouwen heeft in het systeem blijkt uit de interface die op het systeem is geladen, dat van haar oude bedrijf Blinkie Carwash in Maaseik. Grappig om zo ver van huis, iets vertrouwds te zien.

Wachtrij beheersing

“Het Entrance & Exit Management System staat verbonden met de software WashConnect. Het maakt het voor uitbaters van wasgelegenheden enorm makkelijk om hun wachtrij te beheren en assisteert de klanten bij het gebruiken van de wasstraat”, legt ze uit. In Vegas kan ze via haar mobiele telefoon inloggen en laten zien wat er thuis in Maaseik in de wasstraat gebeurt.

Het systeem bestaat uit 2 RVS schermen met een 46” scherm. “De schermen zijn beschermd door middel van veiligheidsglas en een zonnefilter, zelfs in direct zonlicht is alles nog goed leesbaar.” Verder worden volgens haar de klanten geassisteerd door animaties die verduidelijken welke acties hij of zij moet ondernemen. Zo benadrukt de animatie op het scherm bijvoorbeeld dat de wagen in de neutrale stand moet en de voeten van de pedalen moeten. “De schermen zijn volledig gesealed en bevatten een klimaatcontrole waardoor ze zowel in de wastunnel aan de voorwas kunnen staan of buiten onder de invloed van de weerselementen. Bij Blinkie staan ze bijvoorbeeld gewoon buiten”, zegt ze.

Schermen

“Het Inritscherm toont de klant welk programma hij of zij heeft gekocht en bevat een touchscreen voor de voorwasser. Deze kan dit touchscreen gebruiken om een rol op te roepen bij een oproepketting maar ook om de StackNControl (software) of de wachtrij te beheren.” Zonder een stap van de ketting vandaan te zetten, kan de voorwasser klanten verwijderen, verplaatsen of in afwachting zetten. Handig bijvoorbeeld als een klant moeite heeft een antenne te verwijderen of als blijkt dat een auto toch niet gewassen kan worden.

In combinatie met de betaalautomaten van het bedrijf worden niet alleen de programma’s in volgorde getoond, maar komt er ook een foto van de desbetreffende klant bij te staan, deze foto’s worden uiteraard enkel voor dit doel gebruikt. Hierdoor hoef je als er onverwachts een probleem ontstaat niet meer aan de klant te vragen welk programma hij of zij heeft gekocht. Ook kunnen er bonnetjes opnieuw uitgeprint worden zonder de ketting te verlaten. Dit verhoogt de veiligheid en het gemak voor zowel de voorwasser, de uitbater als de klant van een carwash.

Het Uitritscherm ziet er exact hetzelfde uit als het Inritscherm maar bevat geen touchscreen. “Dit
scherm telt af om de klant voor te bereiden op het verlaten van de tunnel en bedankt de klant elke
keer voor zijn bezoek. Het uitritscherm kan ook gebruikt worden als een dynamisch prijzenbord aan de
oprit van de carwash”, legt Huisman uit. Door de connectie met WashConnect kunnen prijzen automatisch
aangepast worden aan eventuele promoties en acties die op dat moment gelden, bijvoorbeeld Happy Hour promoties.

PSD Codax

PSD Codax is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar toelegt in ‘code acces’ systemen voor
carwashes op voorpleinen van tankstations en roll-overs. Dit door middel van een simpel en naar eigenzeggen innovatief plan van het printen van codes. Klanten konden deze zo ingeven op keypads die de rollover en wasboxen activeerden.  Twee jaar geleden werd PSD Codax overgenomen door Innovative Control Systems (ICS), een Amerikaans bedrijf dat voorziet in betaaloplossingen voor de carwashbranche en uitschieters heeft naar
algemene verbeteringen en innovaties voor uitbaters.

Lees ook: Suzanne Huisman gaat naar PSD Codax

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

PSD Codax showt Entrance en Exit managementsystemen | CarwashPro
PSD Codax, Suzanne Huisman, Las Vegas

PSD Codax showt Entrance en Exit managementsystemen

PSD Codax pakt flink uit op de vele carwashbeurzen die er dit jaar zijn. Op The Carwash Show in Vegas lopen we de kersverse aanwinst van het bedrijf, Suzanne Huisman, tegen het lijf. Het bedrijf legt op de beurs de focus op de Entrance en Exit managementsystemen voor wasgelegenheden. Het systeem wordt gebruikt in combinatie met het backoffice-systeem genaamd Washconnect. 

Vol trots showt Huisman op de grote stand wat haar nieuwe werkgever te bieden heeft op het gebied van carwashoplossingen. Een soort zelfde opzet zal de stand volgens haar aankomende week hebben op de Uniti in Stuttgart. Dat ze vertrouwen heeft in het systeem blijkt uit de interface die op het systeem is geladen, dat van haar oude bedrijf Blinkie Carwash in Maaseik. Grappig om zo ver van huis, iets vertrouwds te zien.

Wachtrij beheersing

“Het Entrance & Exit Management System staat verbonden met de software WashConnect. Het maakt het voor uitbaters van wasgelegenheden enorm makkelijk om hun wachtrij te beheren en assisteert de klanten bij het gebruiken van de wasstraat”, legt ze uit. In Vegas kan ze via haar mobiele telefoon inloggen en laten zien wat er thuis in Maaseik in de wasstraat gebeurt.

Het systeem bestaat uit 2 RVS schermen met een 46” scherm. “De schermen zijn beschermd door middel van veiligheidsglas en een zonnefilter, zelfs in direct zonlicht is alles nog goed leesbaar.” Verder worden volgens haar de klanten geassisteerd door animaties die verduidelijken welke acties hij of zij moet ondernemen. Zo benadrukt de animatie op het scherm bijvoorbeeld dat de wagen in de neutrale stand moet en de voeten van de pedalen moeten. “De schermen zijn volledig gesealed en bevatten een klimaatcontrole waardoor ze zowel in de wastunnel aan de voorwas kunnen staan of buiten onder de invloed van de weerselementen. Bij Blinkie staan ze bijvoorbeeld gewoon buiten”, zegt ze.

Schermen

“Het Inritscherm toont de klant welk programma hij of zij heeft gekocht en bevat een touchscreen voor de voorwasser. Deze kan dit touchscreen gebruiken om een rol op te roepen bij een oproepketting maar ook om de StackNControl (software) of de wachtrij te beheren.” Zonder een stap van de ketting vandaan te zetten, kan de voorwasser klanten verwijderen, verplaatsen of in afwachting zetten. Handig bijvoorbeeld als een klant moeite heeft een antenne te verwijderen of als blijkt dat een auto toch niet gewassen kan worden.

In combinatie met de betaalautomaten van het bedrijf worden niet alleen de programma’s in volgorde getoond, maar komt er ook een foto van de desbetreffende klant bij te staan, deze foto’s worden uiteraard enkel voor dit doel gebruikt. Hierdoor hoef je als er onverwachts een probleem ontstaat niet meer aan de klant te vragen welk programma hij of zij heeft gekocht. Ook kunnen er bonnetjes opnieuw uitgeprint worden zonder de ketting te verlaten. Dit verhoogt de veiligheid en het gemak voor zowel de voorwasser, de uitbater als de klant van een carwash.

Het Uitritscherm ziet er exact hetzelfde uit als het Inritscherm maar bevat geen touchscreen. “Dit
scherm telt af om de klant voor te bereiden op het verlaten van de tunnel en bedankt de klant elke
keer voor zijn bezoek. Het uitritscherm kan ook gebruikt worden als een dynamisch prijzenbord aan de
oprit van de carwash”, legt Huisman uit. Door de connectie met WashConnect kunnen prijzen automatisch
aangepast worden aan eventuele promoties en acties die op dat moment gelden, bijvoorbeeld Happy Hour promoties.

PSD Codax

PSD Codax is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar toelegt in ‘code acces’ systemen voor
carwashes op voorpleinen van tankstations en roll-overs. Dit door middel van een simpel en naar eigenzeggen innovatief plan van het printen van codes. Klanten konden deze zo ingeven op keypads die de rollover en wasboxen activeerden.  Twee jaar geleden werd PSD Codax overgenomen door Innovative Control Systems (ICS), een Amerikaans bedrijf dat voorziet in betaaloplossingen voor de carwashbranche en uitschieters heeft naar
algemene verbeteringen en innovaties voor uitbaters.

Lees ook: Suzanne Huisman gaat naar PSD Codax

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.