handboeien, politie, arrestatie

Carwashmedewerker overleden na overval door tieners

Een medewerker van een carwash die werd overvallen, is vorige week aan zijn verwondingen overleden. De 71-jarige Teddy Cook was aan het werk in carwash Super Suds Laundromat in het Amerikaanse Clarksville in Tennesse toen hij 30 mei werd aangevallen tijdens een overval. Drie tieners drongen de zaak binnen en richtte een geweer op Cook.

Tijdens de strubbeling die tussen Cook en de indringers plaatsvond, kreeg hij meerdere trappen tegen zijn hoofd. Daarnaast werd hij meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen met het geweer. Terwijl één van de verdachten het slachtoffer onder schot hield, gooide de twee anderen een speelautomaat omver en stalen ze de nog onbekende inhoud van de machine. Alvorens te vluchten werd volgens een Amerikaanse televisiezender ook de sleutelbos van het slachtoffer meegenomen .

Jonge daders

Het slachtoffer werd per ambulance naar een lokaal medisch centum gebracht voor zijn verwondingen. Hij verbleef in het ziekenhuis tot hij iets meer dan een week later overleed. Detectives uit de stad Clarksville kregen de drie daders in het vizier. Een dag na de overval werden ze gearresteerd. Twee van de verdachten waren 14 jaar oud, een derde was slechts 13 jaar oud. Ze werden na de aanhouding overgebracht naar een jeugdgevangenis. Ze worden aangeklaagd voor een verergerde overval en diefstal van een motorvoertuig. De verwachting is dat ze op meer punten vervolgd zullen worden aangezien het slachtoffer is overleden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashmedewerker overleden na overval door tieners | CarwashPro
handboeien, politie, arrestatie

Carwashmedewerker overleden na overval door tieners

Een medewerker van een carwash die werd overvallen, is vorige week aan zijn verwondingen overleden. De 71-jarige Teddy Cook was aan het werk in carwash Super Suds Laundromat in het Amerikaanse Clarksville in Tennesse toen hij 30 mei werd aangevallen tijdens een overval. Drie tieners drongen de zaak binnen en richtte een geweer op Cook.

Tijdens de strubbeling die tussen Cook en de indringers plaatsvond, kreeg hij meerdere trappen tegen zijn hoofd. Daarnaast werd hij meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen met het geweer. Terwijl één van de verdachten het slachtoffer onder schot hield, gooide de twee anderen een speelautomaat omver en stalen ze de nog onbekende inhoud van de machine. Alvorens te vluchten werd volgens een Amerikaanse televisiezender ook de sleutelbos van het slachtoffer meegenomen .

Jonge daders

Het slachtoffer werd per ambulance naar een lokaal medisch centum gebracht voor zijn verwondingen. Hij verbleef in het ziekenhuis tot hij iets meer dan een week later overleed. Detectives uit de stad Clarksville kregen de drie daders in het vizier. Een dag na de overval werden ze gearresteerd. Twee van de verdachten waren 14 jaar oud, een derde was slechts 13 jaar oud. Ze werden na de aanhouding overgebracht naar een jeugdgevangenis. Ze worden aangeklaagd voor een verergerde overval en diefstal van een motorvoertuig. De verwachting is dat ze op meer punten vervolgd zullen worden aangezien het slachtoffer is overleden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.