Contactloos betalingssysteem voor compacte Russische self-carwash

Het Russische Gatsjina is een self-carwash rijker. De onbemande wasgelegenheid is voorzien van een DiBO SBH-E self-carwash. Deze installatie is geschikt voor één enkele wasplaats.

De DiBO SBH-E self-carwash bevat een vrijstaande bedieningstotem (type D5) die door DiBO is geleverd. Dat bedrijf nam ook de levering van de technische installatie en stofzuiger voor zijn rekening. De Russische dealer Clean 24 verzorgde de installatie in een bestaand gebouw.

Het SBH-E self-carwash concept van DiBO is een modulair systeem dat op basis van een industriële stationaire warmwaterhogedrukunit werkt. Het concept is voorzien van elektrische verwarming. De unit zelf wordt in een aparte, technische ruimte geplaatst.

Zeven wasprogramma’s

De Russische wasinstallatie is uitgerust met zeven wasprogramma’s: ontvetter, voorwas, DiBO high foaming met schuimlans, DiBO high foaming met schuimborstel, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Het bedieningspaneel bestaat uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas. Er kan contactloos betaald worden via een betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Contactloos betalingssysteem voor compacte Russische self-carwash | CarwashPro

Contactloos betalingssysteem voor compacte Russische self-carwash

Het Russische Gatsjina is een self-carwash rijker. De onbemande wasgelegenheid is voorzien van een DiBO SBH-E self-carwash. Deze installatie is geschikt voor één enkele wasplaats.

De DiBO SBH-E self-carwash bevat een vrijstaande bedieningstotem (type D5) die door DiBO is geleverd. Dat bedrijf nam ook de levering van de technische installatie en stofzuiger voor zijn rekening. De Russische dealer Clean 24 verzorgde de installatie in een bestaand gebouw.

Het SBH-E self-carwash concept van DiBO is een modulair systeem dat op basis van een industriële stationaire warmwaterhogedrukunit werkt. Het concept is voorzien van elektrische verwarming. De unit zelf wordt in een aparte, technische ruimte geplaatst.

Zeven wasprogramma’s

De Russische wasinstallatie is uitgerust met zeven wasprogramma’s: ontvetter, voorwas, DiBO high foaming met schuimlans, DiBO high foaming met schuimborstel, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Het bedieningspaneel bestaat uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas. Er kan contactloos betaald worden via een betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.