Argos

Na mijlpaal tweehonderd locaties breidt Argos-netwerk opnieuw uit

Gebruikt

Argos heeft opnieuw locaties met carwashes aan het netwerk toegevoegd. Deze zomer bereikte Argos de mijlpaal van tweehonderd locaties in het land. Het merendeel daarvan is met carwash. Nu worden er nog eens vier toegevoegd. 

De nieuwe locaties zijn te vinden in de Noord-Hollandse dorpen Santpoort (wasboxen, rollover) en Warmenhuizen, (drie wasboxen) het Overijsselse Bathmen (geen carwash) en in de Gelderse stad Apeldoorn. In Santpoort kunnen klanten terecht om te wassen, het tankstation heeft een rollover en een aantal wasboxen. In Warmenhuizen zijn eveneens wasboxen te vinden. De desbetreffende locaties droegen voorheen de kleuren van amiGo.

“Wij zitten niet stil want in juni en juli hebben we weer een aantal mooie locaties aan ons Argos netwerk mogen toevoegen”, laat het bedrijf weten. “Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk. Ook in de komende maanden worden weer nieuwe locaties geopend.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na mijlpaal tweehonderd locaties breidt Argos-netwerk opnieuw uit | CarwashPro
Argos

Na mijlpaal tweehonderd locaties breidt Argos-netwerk opnieuw uit

Gebruikt

Argos heeft opnieuw locaties met carwashes aan het netwerk toegevoegd. Deze zomer bereikte Argos de mijlpaal van tweehonderd locaties in het land. Het merendeel daarvan is met carwash. Nu worden er nog eens vier toegevoegd. 

De nieuwe locaties zijn te vinden in de Noord-Hollandse dorpen Santpoort (wasboxen, rollover) en Warmenhuizen, (drie wasboxen) het Overijsselse Bathmen (geen carwash) en in de Gelderse stad Apeldoorn. In Santpoort kunnen klanten terecht om te wassen, het tankstation heeft een rollover en een aantal wasboxen. In Warmenhuizen zijn eveneens wasboxen te vinden. De desbetreffende locaties droegen voorheen de kleuren van amiGo.

“Wij zitten niet stil want in juni en juli hebben we weer een aantal mooie locaties aan ons Argos netwerk mogen toevoegen”, laat het bedrijf weten. “Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk. Ook in de komende maanden worden weer nieuwe locaties geopend.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.