Kärcher investeert 60 miljoen euro in Duitse vestigingen

Kärcher investeert 60 miljoen euro in de uitbreiding van het logistieke centrum, de fabriek in Bühlertal en een nieuw servicecentrum. De investering is bedoeld om de regionale structuren van het bedrijf te versterken. 

De Duitse vestigingen van Kärcher moeten worden versterkt wat betreft hun toekomstige levensvatbaarheid en regionale structuren, laat de producent van wasapparatuur weten. Kärcher investeert hierin 60 miljoen euro. Het logistieke centrum is sinds oktober uitgebreid met een investering van 15 miljoen euro. Het hoogbouwmagazijn wordt uitgebreid zodat de bestaande opslagcapaciteiten kan verdrievoudigen en een nog snellere overslag van goederen kan worden gedaan. Na een jaar bouwen, moet de renovatie in het najaar van 2022 in gebruik worden genomen.

In de fabriek in Brühal wordt ook een nieuw hoogbouwmagazijn voor productiemateriaal voor hogedruk- en stoomreinigers gebouwd en Kärcher investeert hier 14 miljoen euro. Op ’s werelds grootste Kärcher-vestiging wordt nog eens 13 miljoen euro geïnvesteerd in deze productiecategorieën. Het doel is om de productie te moderniseren.

Servicecentrum

Ten slotte wordt in de gemeente Ahorn op een perceel van 54.000 vierkante meter een nieuw centraal servicecentrum gebouwd. De nieuwbouw is zo ontworpen dat uitbreidingen in de toekomst mogelijk zijn. De kosten bedragen 18 miljoen euro. De capaciteiten worden aanzienlijk uitgebreid ten opzichte van de oude locatie in Gissigheim. Op de nieuwe locatie zullen medewerkers uit tien Europese landen verantwoordelijk zijn voor reparatie en onderhoud .

“Deze investeringen leveren een belangrijke bijdrage aan de versterking van de regionale structuren en de toekomstige levensvatbaarheid van onze Duitse vestigingen. Ze geven onze medewerkers in Obersontheim en in het district Main-Tauber duidelijke toekomstperspectieven”, zegt Hartmut Jenner, voorzitter van de raad van bestuur van Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kärcher investeert 60 miljoen euro in Duitse vestigingen | CarwashPro

Kärcher investeert 60 miljoen euro in Duitse vestigingen

Kärcher investeert 60 miljoen euro in de uitbreiding van het logistieke centrum, de fabriek in Bühlertal en een nieuw servicecentrum. De investering is bedoeld om de regionale structuren van het bedrijf te versterken. 

De Duitse vestigingen van Kärcher moeten worden versterkt wat betreft hun toekomstige levensvatbaarheid en regionale structuren, laat de producent van wasapparatuur weten. Kärcher investeert hierin 60 miljoen euro. Het logistieke centrum is sinds oktober uitgebreid met een investering van 15 miljoen euro. Het hoogbouwmagazijn wordt uitgebreid zodat de bestaande opslagcapaciteiten kan verdrievoudigen en een nog snellere overslag van goederen kan worden gedaan. Na een jaar bouwen, moet de renovatie in het najaar van 2022 in gebruik worden genomen.

In de fabriek in Brühal wordt ook een nieuw hoogbouwmagazijn voor productiemateriaal voor hogedruk- en stoomreinigers gebouwd en Kärcher investeert hier 14 miljoen euro. Op ’s werelds grootste Kärcher-vestiging wordt nog eens 13 miljoen euro geïnvesteerd in deze productiecategorieën. Het doel is om de productie te moderniseren.

Servicecentrum

Ten slotte wordt in de gemeente Ahorn op een perceel van 54.000 vierkante meter een nieuw centraal servicecentrum gebouwd. De nieuwbouw is zo ontworpen dat uitbreidingen in de toekomst mogelijk zijn. De kosten bedragen 18 miljoen euro. De capaciteiten worden aanzienlijk uitgebreid ten opzichte van de oude locatie in Gissigheim. Op de nieuwe locatie zullen medewerkers uit tien Europese landen verantwoordelijk zijn voor reparatie en onderhoud .

“Deze investeringen leveren een belangrijke bijdrage aan de versterking van de regionale structuren en de toekomstige levensvatbaarheid van onze Duitse vestigingen. Ze geven onze medewerkers in Obersontheim en in het district Main-Tauber duidelijke toekomstperspectieven”, zegt Hartmut Jenner, voorzitter van de raad van bestuur van Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.