Marcel van Veen van Wasstraat de Walvis en Johan Verschoor van Autozeep.nl zijn begonnen met een podcast over de carwash

Ondernemers beginnen eigen ‘Was-cast’ over autowassen

'Was-cast' is een nieuwe podcast over autowassen Foto: Marcel van Veen

Marcel van Veen van Wasstraat de Walvis en Johan Verschoor van Autozeep.nl zijn begonnen met een podcast over de carwash. De serie ‘Was-cast’ is voor en door carwash-ondernemers en gaat over allerlei onderwerpen rondom autowassen.

In de podcast komen onder andere interviews met experts, hobbyisten en ondernemers uit de carwashbranche aan bod. Het vaste panel bestaat uit Marcel van Veen en Johan Verschoor. Gastvrouw is Carla Blijleve. In de eerste afleveringen die nu online staan introduceren Van Veen en Verschoor zichzelf en bespreken ze de voordelen van het gebruik van RainX-waschemie in de wasstraat.

Sparren over onderwerpen

Voordat ze met de podcast aan de slag gingen, hebben ze workshops gevolgd voor het maken van een podcast en zijn de benodigde installaties aangeschaft. Inmiddels zijn er al een aantal afleveringen opgenomen. “De carwash is onze business, het is hetgeen wat wij doen. En het is leuk om daarover te kletsen en te sparren”, zegt Van Veen.

De bedoeling van de ‘Was-cast’ is dat er verschillende thema’s worden besproken. “De energie-kwestie is erg actueel, net als het personeelstekort. Dat zijn bijvoorbeeld mooie onderwerpen om samen door te nemen.” Vandaag (woensdag 14 september, red.) zijn ze onderweg naar de Automechanika in Frankfurt en nemen ze onderweg een nieuwe podcast op. “Het is leuk om de beurs vooraf en achteraf te bespreken. En misschien doen we ook tijdens de beurs een opname.”

De nieuwe afleveringen staan binnenkort online op Spotify.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ondernemers beginnen eigen ‘Was-cast’ over autowassen | CarwashPro
Marcel van Veen van Wasstraat de Walvis en Johan Verschoor van Autozeep.nl zijn begonnen met een podcast over de carwash

Ondernemers beginnen eigen ‘Was-cast’ over autowassen

'Was-cast' is een nieuwe podcast over autowassen Foto: Marcel van Veen

Marcel van Veen van Wasstraat de Walvis en Johan Verschoor van Autozeep.nl zijn begonnen met een podcast over de carwash. De serie ‘Was-cast’ is voor en door carwash-ondernemers en gaat over allerlei onderwerpen rondom autowassen.

In de podcast komen onder andere interviews met experts, hobbyisten en ondernemers uit de carwashbranche aan bod. Het vaste panel bestaat uit Marcel van Veen en Johan Verschoor. Gastvrouw is Carla Blijleve. In de eerste afleveringen die nu online staan introduceren Van Veen en Verschoor zichzelf en bespreken ze de voordelen van het gebruik van RainX-waschemie in de wasstraat.

Sparren over onderwerpen

Voordat ze met de podcast aan de slag gingen, hebben ze workshops gevolgd voor het maken van een podcast en zijn de benodigde installaties aangeschaft. Inmiddels zijn er al een aantal afleveringen opgenomen. “De carwash is onze business, het is hetgeen wat wij doen. En het is leuk om daarover te kletsen en te sparren”, zegt Van Veen.

De bedoeling van de ‘Was-cast’ is dat er verschillende thema’s worden besproken. “De energie-kwestie is erg actueel, net als het personeelstekort. Dat zijn bijvoorbeeld mooie onderwerpen om samen door te nemen.” Vandaag (woensdag 14 september, red.) zijn ze onderweg naar de Automechanika in Frankfurt en nemen ze onderweg een nieuwe podcast op. “Het is leuk om de beurs vooraf en achteraf te bespreken. En misschien doen we ook tijdens de beurs een opname.”

De nieuwe afleveringen staan binnenkort online op Spotify.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.