Carwashbranche helpt mee

Stichting Ambulance Wens spreekt dankbaarheid uit voor donaties

De opbrengst van de Nationale Autowasdag ging dit jaar naar Stichting Ambulance Wens Foto: ANP

Stichting Ambulance Wens, die zich inzet voor het vervullen van de laatste wensen van terminaal zieke en niet-mobiele mensen, heeft haar 20.000ste wens in vervulling laten gaan. Onlangs deed de carwashbranche nog een donatie aan de stichting vanuit de opbrengst van de Nationale Autowasdag.

“De vervulling van de 20.000ste wens markeert een belangrijke mijlpaal. Het is een moment om dankbaarheid te tonen aan alle vrijwilligers, donoren en partners die de stichting hebben gesteund bij het realiseren van zoveel waardevolle wensen”, zegt de stichting.

Autowassen

De 102 deelnemende autowas- en poetsbedrijven die op 1 juli aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben meegedaan, hebben gezamenlijk 20.000 euro ingezameld voor Stichting Ambulance Wens. Met zo’n donatie zorgt de stichting ervoor dat de laatste wens van mensen met een terminale ziekte uit kan komen, door ze met een ambulance naar verschillende plekken in het binnen- en buitenland te brengen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stichting Ambulance Wens spreekt dankbaarheid uit voor donaties | CarwashPro
Carwashbranche helpt mee

Stichting Ambulance Wens spreekt dankbaarheid uit voor donaties

De opbrengst van de Nationale Autowasdag ging dit jaar naar Stichting Ambulance Wens Foto: ANP

Stichting Ambulance Wens, die zich inzet voor het vervullen van de laatste wensen van terminaal zieke en niet-mobiele mensen, heeft haar 20.000ste wens in vervulling laten gaan. Onlangs deed de carwashbranche nog een donatie aan de stichting vanuit de opbrengst van de Nationale Autowasdag.

“De vervulling van de 20.000ste wens markeert een belangrijke mijlpaal. Het is een moment om dankbaarheid te tonen aan alle vrijwilligers, donoren en partners die de stichting hebben gesteund bij het realiseren van zoveel waardevolle wensen”, zegt de stichting.

Autowassen

De 102 deelnemende autowas- en poetsbedrijven die op 1 juli aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben meegedaan, hebben gezamenlijk 20.000 euro ingezameld voor Stichting Ambulance Wens. Met zo’n donatie zorgt de stichting ervoor dat de laatste wens van mensen met een terminale ziekte uit kan komen, door ze met een ambulance naar verschillende plekken in het binnen- en buitenland te brengen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.