Finetunen

Repsol zet door energietransitie vol in op kwaliteit carwashes

Tijdens Car Wash Show Europe gaf Repsol een presentatie Foto's: ProMedia

De Spaanse tankstationformule Respol zet vol in op de realisatie van honderden carwashes in Spanje. De energietransitie zorgt ervoor dat er nu en in de toekomst steeds minder fossiel wordt getankt en voor Repsol is dit reden volop te investeren in andere services, zoals wasstraten.

Met ruim drieduizend tanklocaties is Repsol de grootste tankstationformule van Spanje. Met de energietransitie in volle gang, zit het bedrijf dat de tankstations in hun huidige vorm moeten veranderen naar gemakslocaties waar de consument een range aan services kan vinden. Zo zijn inmiddels honderden tankstations van het bedrijf uitgerust met shop volgens de formule Supercor. Hierin staat ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal. Ook zijn er inmiddels zo’n honderd tanklocaties met een zogenaamde ‘parcelservice’ waar consumenten terecht kunnen voor het afleveren of afhalen van post en pakketten. Belangrijk in een land als Spanje waarin grote afstanden tussen dorpen en stadjes in het binnenland heel gewoon zijn.

Snelheid

Een ander speerpunt van Repsol is de realisatie van carwashes. De naam van de carwashformule is Repsol Klin. Op dit moment heeft de formule er in Spanje zo’n driehonderd en de komende jaren moeten dat er tenminste vijfhonderd gaan worden. “In de carwashes draait het om topkwaliteit wasresultaat, snelheid, veilige locaties en gemakkelijke manieren om te betalen”, aldus Alicia Cruzado van Respol tijdens de in EXPO Greater Amsterdam gehouden Carwash Show Europe 2023.

Het bedrijf is nu de locaties die het al heeft aan het finetunen. Zo is er onlangs een speciaal voor Repsol ontwikkelde geurlijn gelanceerd die in alle carwashes wordt gebruikt. Het gebruik van de Wallet mobiele betaalapp zorgt ervoor dat inmiddels tienduizenden mensen snel en gemakkelijk cashloos kunnen betalen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Repsol zet door energietransitie vol in op kwaliteit carwashes | CarwashPro
Finetunen

Repsol zet door energietransitie vol in op kwaliteit carwashes

Tijdens Car Wash Show Europe gaf Repsol een presentatie Foto's: ProMedia

De Spaanse tankstationformule Respol zet vol in op de realisatie van honderden carwashes in Spanje. De energietransitie zorgt ervoor dat er nu en in de toekomst steeds minder fossiel wordt getankt en voor Repsol is dit reden volop te investeren in andere services, zoals wasstraten.

Met ruim drieduizend tanklocaties is Repsol de grootste tankstationformule van Spanje. Met de energietransitie in volle gang, zit het bedrijf dat de tankstations in hun huidige vorm moeten veranderen naar gemakslocaties waar de consument een range aan services kan vinden. Zo zijn inmiddels honderden tankstations van het bedrijf uitgerust met shop volgens de formule Supercor. Hierin staat ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal. Ook zijn er inmiddels zo’n honderd tanklocaties met een zogenaamde ‘parcelservice’ waar consumenten terecht kunnen voor het afleveren of afhalen van post en pakketten. Belangrijk in een land als Spanje waarin grote afstanden tussen dorpen en stadjes in het binnenland heel gewoon zijn.

Snelheid

Een ander speerpunt van Repsol is de realisatie van carwashes. De naam van de carwashformule is Repsol Klin. Op dit moment heeft de formule er in Spanje zo’n driehonderd en de komende jaren moeten dat er tenminste vijfhonderd gaan worden. “In de carwashes draait het om topkwaliteit wasresultaat, snelheid, veilige locaties en gemakkelijke manieren om te betalen”, aldus Alicia Cruzado van Respol tijdens de in EXPO Greater Amsterdam gehouden Carwash Show Europe 2023.

Het bedrijf is nu de locaties die het al heeft aan het finetunen. Zo is er onlangs een speciaal voor Repsol ontwikkelde geurlijn gelanceerd die in alle carwashes wordt gebruikt. Het gebruik van de Wallet mobiele betaalapp zorgt ervoor dat inmiddels tienduizenden mensen snel en gemakkelijk cashloos kunnen betalen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.