Schuin ontwerp

Vier opvallende wasboxen maken furore in Engelse media

Bewoners vinden vooral het ontwerp van de wasboxen bijzonder Foto: Carbana

Buurtbewoners in de Engelse plaats Royal Wootton Bassett raken niet uitgepraat over de nieuwe Carbana Car Wash. Volgens de lokale krant The Wiltshire Gazette & Herald heeft het bijzondere ontwerp van de carwash veel aandacht gekregen.

Carbana Car Wash – geopend op vrijdag 13 oktober – is met zijn schuine structuur een opvallende verschijning. Carwashprofessionals herkennen er vast de stijl in van de Kroatische carwashleverancier Adriateh.

“Carbana begon vanuit de overtuiging dat autowasstraten in Groot-Brittannië veel beter konden”, zegt Wayne Munnelly, mede-eigenaar en COO van de carwash, tegen de krant. “Het ontwerp van het gebouw is anders. We wilden ons onderscheiden van de massa, en het autowassen op meer dan één manier anders maken. Het was onze bedoeling om een carwash te ontwerpen die de grenzen van wat logisch is verlegt en iets excentrieks biedt.”

Volgens Munnely is Royal Wootton Bassett hun eerste locatie. “We zullen ook beginnen met de bouw van onze tweede locatie in Northamptonshire. En uiteindelijk is het ons plan om deze door heel het Verenigd Koninkrijk te verspreiden en honderd locaties te hebben”, voegt hij eraan toe.

Dog wash

Naast vier wasboxen beschikt Carbana ook over een dog wash en een selfservice wasserette, met onder meer twee wasmachines en een grote droger.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vier opvallende wasboxen maken furore in Engelse media | CarwashPro
Schuin ontwerp

Vier opvallende wasboxen maken furore in Engelse media

Bewoners vinden vooral het ontwerp van de wasboxen bijzonder Foto: Carbana

Buurtbewoners in de Engelse plaats Royal Wootton Bassett raken niet uitgepraat over de nieuwe Carbana Car Wash. Volgens de lokale krant The Wiltshire Gazette & Herald heeft het bijzondere ontwerp van de carwash veel aandacht gekregen.

Carbana Car Wash – geopend op vrijdag 13 oktober – is met zijn schuine structuur een opvallende verschijning. Carwashprofessionals herkennen er vast de stijl in van de Kroatische carwashleverancier Adriateh.

“Carbana begon vanuit de overtuiging dat autowasstraten in Groot-Brittannië veel beter konden”, zegt Wayne Munnelly, mede-eigenaar en COO van de carwash, tegen de krant. “Het ontwerp van het gebouw is anders. We wilden ons onderscheiden van de massa, en het autowassen op meer dan één manier anders maken. Het was onze bedoeling om een carwash te ontwerpen die de grenzen van wat logisch is verlegt en iets excentrieks biedt.”

Volgens Munnely is Royal Wootton Bassett hun eerste locatie. “We zullen ook beginnen met de bouw van onze tweede locatie in Northamptonshire. En uiteindelijk is het ons plan om deze door heel het Verenigd Koninkrijk te verspreiden en honderd locaties te hebben”, voegt hij eraan toe.

Dog wash

Naast vier wasboxen beschikt Carbana ook over een dog wash en een selfservice wasserette, met onder meer twee wasmachines en een grote droger.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.