Carwash, beurs

Veel aandacht voor carwash op Tankstation Vakbeurs 2017

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten is veel aandacht voor de autowasbranche. Een uitgebreid aanbod van leveranciers is aanwezig tijdens de beurs. Ook is er een speciale Carwash Expo Tour en zijn er veel interessante workshops voor carwash-ondernemers. Schrijf je daarom nu in voor de Tankstation Vakbeurs 2017 in Expo Houten.

Workshops

Dit jaar is er een speciale workshopzaal die volledig gewijd wordt aan de carwash. Er wordt onder andere gesproken over:

  • De toekomst van de autowasbranche
  • Carwash integreren in je tankstation
  • Kansen en bedreigingen voor de autowasbedrijven
  • En nog veel meer!

Carwash Expo Tour

Tijdens de Tankstation Vakbeurs is er een speciaal programma voor de carwash-, en carcleaning-branche in Nederland. Via een guided tour worden geïnteresseerde bezoekers geleid langs exposanten in de carwash-sector. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich onder meer WashTec, Eenzet Carwash, Christ, Kärcher en Dibo.

Netwerken

De Tankstation Vakbeurs met Carwash Expo is de ideale gelegenheid om bij te praten met oude bekenden uit de sector en om nieuwe contacten aan te gaan. Dit kan ook tijdens de afsluitende netwerkborrel.

We nodigen je van harte uit om ook deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement voor de carwash- en tankstationbranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Tankstation Vakbeurs met Carwash Expo op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.