Carwash, bob autowas, wasstraat

Amerikaanse brandweer redt panikerende dame uit wasstraat

Een Amerikaanse vrouw uit Huber Heights in het Amerikaanse Ohio, heeft afgelopen dinsdagmiddag 911 gebeld, omdat ze vastzat in een carwash. De dame vertelde de hulpdiensten dat ze geen kant meer op kon, toen de wasstraat ineens stopte en de deuren sloten. Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om de vrouw te bevrijden.

Uit het telefoongesprek met de alarmlijn bleek dat de vrouw in paniek was. “Ik weet niet wat ik moet doen. Ik zit vast en ben ingesloten in de wasstraat. Mijn auto heb ik maar uitgezet, nadat ik ontdekte dat de deuren hier dicht zijn. Niemand komt mij te hulp en ik begin erg angstig te worden. Ik ben bang dat ik straks een koolstofmonoxidevergiftiging krijg”, vertelde de bange belster.

Grondige inspectie

De vrouw gaf aan een aantal keer geclaxonneerd te hebben, maar dat het personeel in de carwash haar niet hoorde. Vervolgens besloot ze dus om 911 te benaderen. Uiteindelijk redde de lokale brandweer haar uit haar benarde positie.

De manager van de carwash liet nieuwsstation News Center 7 en de lokale krant My Dayton Daily News weten dat hij de machine aan een grondige inspectie heeft onderworpen, maar niets vreemds kon vinden. Hij denkt dat de dame niet genoeg optrok, zodat het mechanisme dat de deuren van de wasstraat opent niet geactiveerd werd. De vrouw kreeg van de manager twee gratis wasbeurten voor de schrik.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.