Fotoalbum: Renovatie Carwash Factory Roosendaal

Carwash Factory Roosendaal was aan renovatie toe. Zo moest er onder meer een nieuwe vloer geplaatst worden. Recentelijk werd de betonnen vloer vervangen voor een RapidWash vloersysteem van Huijbregts Floorsystems uit Goirle. De nieuwe vloer is bestand tegen chemicaliën en zuren.

De werkzaamheden werden vastgelegd door het team van Carwash Factory Roosendaal. Naast een nieuwe vloer wordt ook de oude wasinstallatie vervangen door een nieuw exemplaar. Vanaf 22 december moet de nieuwe wasstraat in gebruik genomen worden. Tot die tijd zijn hier de foto’s.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.