Episch eindexamenproject: video toont gedetailleerde mini-carwash

Mocht een speelgoedketen een wasstraat voor speelgoedauto’s nodig hebben, dan kan YouTuber Hendrik Walstra hen te hulp schieten. In een video is zijn zelf ontworpen miniatuur wasstraat dat in het kader van een eindexamenproject werd gemaakt in werking te zien. Er is ook aan het aspect ‘beleving’ gedacht, want de wasgelegenheid is voorzien van led-licht.

Op het kanaal van Walstra zijn meerdere filmpjes van deze carwash te bewonderen. In deze echt werkende roll-over is ruim 1.000 uur werk gestoken. In deze clip is de mini-wasinstallatie in werking te zien. Meer informatie over het project is in dit interview te lezen.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.