Video: Bezoeker wasstraat crasht in tegenover gelegen schuur

Een bezoek aan de wasstraat eindigde in een bizar ongeluk, toen een automobilist in volle vaart door een schuur reed. Het voorval vond zaterdagochtend plaats in Veendam. De toedracht van het vreemde ongeluk wordt nog onderzocht.

De auto verliet het terrein van WASDAS Veendan. Daar reed hij door het hekwerk. Ook reed hij een paal omver en stak met hoge vaart de Transportweg over waar het voertuig tot stilstand kwam in een schuur. Deze schuur bevond zich tegenover de carwash.

De hulpdiensten kwamen volgens 112Groningen.nl snel ter plaatse. De reden van het ongeluk is nog niet bekend, maar de politie gaat er alles aan doen om de toedracht te achterhalen. De schade aan de schuur wordt hersteld.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.