Wasboxen, Shell

Shell introduceert nieuw betaalsysteem voor carwash

Shell en Mastercard hebben in Slowakije een nieuw betaalsysteem voor carwashes geïntroduceerd. In Košice en Bratislava is een Shell-tankstation uitgerust met het nieuwe betaalsysteem. Het werkt op basis van de digitale portemonnee van Mastercard genaamd Masterpass. Het systeem maakt betalen makkelijker en zorgt ervoor dat gebruikers de shop niet meer in hoeven om af te rekenen voor het tanken of wassen.

In eerste instantie maakte Shell het mogelijk om voor het tanken te betalen middels de app. Nu is daar ook het wassen aan toegevoegd. Betalen is nu mogelijk via een smartphone of tablet. De nieuwe aanvulling, het afrekenen bij het wassen, is een aanvulling op de mogelijkheid om direct aan de pomp af te rekenen, een systeem dat bij de meeste Shells in het land al mogelijk is sinds mei 2017.

QR-Code

Het doel van de nieuwe betaalmanier is het proces bij de carwash versnellen en vergemakkelijken. Het systeem werkt middels een QR-Code, deze is geplaatst op de wasgelegenheid. De automobilist scant de code en kiest een programma, wanneer deze betaald wordt verschijnt een code die op het control panel moet worden ingevoerd. Het proces zorgt ervoor dat klanten de tankstationshop niet meer hoeven te bezoeken.

De consument in Slowakije wordt met de uitbreiding van de app op zijn wenken bediend. Shell is volgens de site Petrolworld blij dat de samenwerking met Mastercard het gemak van het betalen vergroot. Of en wanneer het betalen middels de app ook in Nederland mogelijk is, werd niet bekend gemaakt.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell introduceert nieuw betaalsysteem voor carwash | CarwashPro
Wasboxen, Shell

Shell introduceert nieuw betaalsysteem voor carwash

Shell en Mastercard hebben in Slowakije een nieuw betaalsysteem voor carwashes geïntroduceerd. In Košice en Bratislava is een Shell-tankstation uitgerust met het nieuwe betaalsysteem. Het werkt op basis van de digitale portemonnee van Mastercard genaamd Masterpass. Het systeem maakt betalen makkelijker en zorgt ervoor dat gebruikers de shop niet meer in hoeven om af te rekenen voor het tanken of wassen.

In eerste instantie maakte Shell het mogelijk om voor het tanken te betalen middels de app. Nu is daar ook het wassen aan toegevoegd. Betalen is nu mogelijk via een smartphone of tablet. De nieuwe aanvulling, het afrekenen bij het wassen, is een aanvulling op de mogelijkheid om direct aan de pomp af te rekenen, een systeem dat bij de meeste Shells in het land al mogelijk is sinds mei 2017.

QR-Code

Het doel van de nieuwe betaalmanier is het proces bij de carwash versnellen en vergemakkelijken. Het systeem werkt middels een QR-Code, deze is geplaatst op de wasgelegenheid. De automobilist scant de code en kiest een programma, wanneer deze betaald wordt verschijnt een code die op het control panel moet worden ingevoerd. Het proces zorgt ervoor dat klanten de tankstationshop niet meer hoeven te bezoeken.

De consument in Slowakije wordt met de uitbreiding van de app op zijn wenken bediend. Shell is volgens de site Petrolworld blij dat de samenwerking met Mastercard het gemak van het betalen vergroot. Of en wanneer het betalen middels de app ook in Nederland mogelijk is, werd niet bekend gemaakt.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.