Uniti Expo breidt vloeroppervlakte carwash flink uit

Met 460 exposanten uit 37 landen en minimaal 15.000 bezoekers is de Uniti Expo het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven. Twee weken voor de start van de derde editie blikken we met directeur Bruno Boroewitsch van organisator Com-a-tec vooruit op het event. Wat kunnen we van 15 tot en met 17 mei verwachten in de Messe in Stuttgart?

Hoe belangrijk is dit evenement voor de sector?
“Uniti Expo is de grootste vakbeurs voor de tankstation- en carwash-sector in Europa. In de vorige twee edities zijn we erin geslaagd om onszelf aan de industrie te presenteren als het ideale platform voor leveranciers en retailers om zaken met elkaar te doen. Het event is in het leven geroepen om de toekomst van de branche te ontdekken met interessante en veelzijdige congresprogramma’s. En om uitgebreid aandacht te besteden aan veranderingen op gebied van wetgeving en trends.”

Wat valt er te zien op de beursvloer?
“Alle grote oliemaatschappijen en dealers uit Duitsland zijn aanwezig tijdens de show, net als een groot aantal leveranciers. Tijdens de 2016-editie kwam 50 procent van de bezoekers van buiten Duitsland. De meeste grote spelers uit Europa en de rest van de wereld zijn bovendien van de partij in Stuttgart. De industrie verandert op dit moment in rap tempo, onder meer door digitalisering, alternatieve brandstoffen, belang van food en beverage en nieuwe technologieën in de carwash-sector. Uniti Expo is in mijn ogen op dit moment de beste plek om inspiratie op te doen en de concurrentie voor te blijven.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad TankPro:
https://www.tankpro.nl/ondernemen/2018/05/03/uniti-expo-2018-focus-op-food-en-alternatieve-brandstoffen/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uniti Expo breidt vloeroppervlakte carwash flink uit | CarwashPro

Uniti Expo breidt vloeroppervlakte carwash flink uit

Met 460 exposanten uit 37 landen en minimaal 15.000 bezoekers is de Uniti Expo het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven. Twee weken voor de start van de derde editie blikken we met directeur Bruno Boroewitsch van organisator Com-a-tec vooruit op het event. Wat kunnen we van 15 tot en met 17 mei verwachten in de Messe in Stuttgart?

Hoe belangrijk is dit evenement voor de sector?
“Uniti Expo is de grootste vakbeurs voor de tankstation- en carwash-sector in Europa. In de vorige twee edities zijn we erin geslaagd om onszelf aan de industrie te presenteren als het ideale platform voor leveranciers en retailers om zaken met elkaar te doen. Het event is in het leven geroepen om de toekomst van de branche te ontdekken met interessante en veelzijdige congresprogramma’s. En om uitgebreid aandacht te besteden aan veranderingen op gebied van wetgeving en trends.”

Wat valt er te zien op de beursvloer?
“Alle grote oliemaatschappijen en dealers uit Duitsland zijn aanwezig tijdens de show, net als een groot aantal leveranciers. Tijdens de 2016-editie kwam 50 procent van de bezoekers van buiten Duitsland. De meeste grote spelers uit Europa en de rest van de wereld zijn bovendien van de partij in Stuttgart. De industrie verandert op dit moment in rap tempo, onder meer door digitalisering, alternatieve brandstoffen, belang van food en beverage en nieuwe technologieën in de carwash-sector. Uniti Expo is in mijn ogen op dit moment de beste plek om inspiratie op te doen en de concurrentie voor te blijven.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad TankPro:
https://www.tankpro.nl/ondernemen/2018/05/03/uniti-expo-2018-focus-op-food-en-alternatieve-brandstoffen/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.