shell, gay pride, luifel, carwash

Regenboogkleuren op luifels tankstations Shell

Vier tankstations van Shell in de regio Amsterdam krijgen de regenboogvlag op hun luifel. Hiermee wil Shell een warm hart toedragen aan de lhbt-gemeenschap, een originele actie. De regenboogkleuren zijn te bewonderen rondom Pride Amsterdam. Ook op alle andere Shell tankstations wordt op verschillende manieren aandacht besteed aan dit thema. De campagne loopt tussen 23 juli en 5 augustus, hoeveel locaties hiervan een wasgelegenheid hebben is niet bekend.

Vorig week is er begonnen met het bestickeren van de tankstations Ruygenhoek A4 – Hoofddorp en Ruwiel A2 – Breukelen. Deze week worden De Hackelaar A1 – Muiden en Amstelveen A9 aangepakt. Maandag 23 juli zijn alle stations klaar. Naast de bestickering van de 4 tankstations rondom Amsterdam, zal er op alle Shell tankstations in Nederland op verschillende manieren tijdens de campagne aandacht worden besteed aan de Pride Week en de lhbt-gemeenschap (lesbienne, homo, biseksueel of transgender).

Regenboogtank

“Shell besteedt al ruim 15 jaar aandacht aan het LHTB onderwerp als onderdeel van haar Diversiteit & Inclusiviteit programma”, vertelt Shell-woordvoerster Laura van Lingen. “Zichtbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol, zo hadden we in het verleden bijvoorbeeld de regenboog tank op Shell Pernis en de regenboog zebrapaden op Shell Moerdijk. Dit helpt om het thema expliciet te benoemen. Het is de eerste keer dat we op deze manier – het bestickeren van de luifels – aandacht besteden het onderwerp.”

Shell Nederland wil het werkklimaat voor de lesbische, homoseksuele, biseksuele, en transgender collega’s verbeteren. Ook werkt Shell samen met andere bedrijven en organisaties zoals Workplace Pride aan een verbetering van het klimaat voor lhbt-werknemers op werkplekken overal ter wereld. Zichtbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol, vindt Shell. Het helpt om het thema expliciet te benoemen, niet alleen op de kantoren maar ook op de productielocaties zoals Shell Pernis, NAM en Shell Moerdijk.

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Regenboogkleuren op luifels tankstations Shell | CarwashPro
shell, gay pride, luifel, carwash

Regenboogkleuren op luifels tankstations Shell

Vier tankstations van Shell in de regio Amsterdam krijgen de regenboogvlag op hun luifel. Hiermee wil Shell een warm hart toedragen aan de lhbt-gemeenschap, een originele actie. De regenboogkleuren zijn te bewonderen rondom Pride Amsterdam. Ook op alle andere Shell tankstations wordt op verschillende manieren aandacht besteed aan dit thema. De campagne loopt tussen 23 juli en 5 augustus, hoeveel locaties hiervan een wasgelegenheid hebben is niet bekend.

Vorig week is er begonnen met het bestickeren van de tankstations Ruygenhoek A4 – Hoofddorp en Ruwiel A2 – Breukelen. Deze week worden De Hackelaar A1 – Muiden en Amstelveen A9 aangepakt. Maandag 23 juli zijn alle stations klaar. Naast de bestickering van de 4 tankstations rondom Amsterdam, zal er op alle Shell tankstations in Nederland op verschillende manieren tijdens de campagne aandacht worden besteed aan de Pride Week en de lhbt-gemeenschap (lesbienne, homo, biseksueel of transgender).

Regenboogtank

“Shell besteedt al ruim 15 jaar aandacht aan het LHTB onderwerp als onderdeel van haar Diversiteit & Inclusiviteit programma”, vertelt Shell-woordvoerster Laura van Lingen. “Zichtbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol, zo hadden we in het verleden bijvoorbeeld de regenboog tank op Shell Pernis en de regenboog zebrapaden op Shell Moerdijk. Dit helpt om het thema expliciet te benoemen. Het is de eerste keer dat we op deze manier – het bestickeren van de luifels – aandacht besteden het onderwerp.”

Shell Nederland wil het werkklimaat voor de lesbische, homoseksuele, biseksuele, en transgender collega’s verbeteren. Ook werkt Shell samen met andere bedrijven en organisaties zoals Workplace Pride aan een verbetering van het klimaat voor lhbt-werknemers op werkplekken overal ter wereld. Zichtbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol, vindt Shell. Het helpt om het thema expliciet te benoemen, niet alleen op de kantoren maar ook op de productielocaties zoals Shell Pernis, NAM en Shell Moerdijk.

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.