Carwash Druten wordt een Autohopper-locatie

Twee bakwagens, een verlengde bus en een paar luxe auto’s. Bij Carwash Druten kunnen klanten voortaan terecht voor de huur van verschillende wagens via Autohopper.

Een carwash en autoverhuur zijn een goede match, vindt Marien Verhaaf. Hij is eigenaar van Carwash Druten. Verhaaf redeneert dat er in het verhuren van aanhangers en auto’s niet veel tijd zit en het is een taak waar het personeel van een carwash zich goed in kan vinden. Bovendien is er in Druten de ruimte voor.

Bekende naam

De samenwerking met Autohopper is vers, voor die tijd werkte Verhaaf al samen met een ander autoverhuurbedrijf. “Zij stopten ermee, maar wij zien in verhuur een toegevoegde service die goed bij de carwash past. Vandaar dat ik een nieuwe partner daarin heb gezocht. Autohopper is een bekende naam in de sector. We doen dit net een paar dagen en nu al meldt zich een lokaal schadebedrijf om te kijken of we voor hun klanten de leenauto’s kunnen leveren.” Verhaaf hoopt volgend jaar uit te breiden met de verhuur van luxe personenauto’s.

Extra inkomsten

Verhaaf zoekt steeds naar manieren om extra inkomsten te genereren rondom de carwash. Zo heeft de locatie in Druten ook ook vending machines staan waar wasklanten terecht kunnen voor drinken en een snack. Carwash Druten werkt met een kettingwasstraat van 43 meter, 13 stofzuigplaatsen en 2 wasboxen. Ook kunnen klanten er terecht voor een VIP-reiniging.

Naamsbekendheid

In het kader van naamsbekendheid verwerven heeft Carwash Druten sinds kort een eigen rotonde. “Wij hebben de rotonde dicht bij onze locatie geadopteerd voor de komende jaren. Hierop hebben wij van taxus twee auto’s op laten maken en met taxus spiraalbomen erlangs als wasborstels”, laat Verhaaf weten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Druten wordt een Autohopper-locatie | CarwashPro

Carwash Druten wordt een Autohopper-locatie

Twee bakwagens, een verlengde bus en een paar luxe auto’s. Bij Carwash Druten kunnen klanten voortaan terecht voor de huur van verschillende wagens via Autohopper.

Een carwash en autoverhuur zijn een goede match, vindt Marien Verhaaf. Hij is eigenaar van Carwash Druten. Verhaaf redeneert dat er in het verhuren van aanhangers en auto’s niet veel tijd zit en het is een taak waar het personeel van een carwash zich goed in kan vinden. Bovendien is er in Druten de ruimte voor.

Bekende naam

De samenwerking met Autohopper is vers, voor die tijd werkte Verhaaf al samen met een ander autoverhuurbedrijf. “Zij stopten ermee, maar wij zien in verhuur een toegevoegde service die goed bij de carwash past. Vandaar dat ik een nieuwe partner daarin heb gezocht. Autohopper is een bekende naam in de sector. We doen dit net een paar dagen en nu al meldt zich een lokaal schadebedrijf om te kijken of we voor hun klanten de leenauto’s kunnen leveren.” Verhaaf hoopt volgend jaar uit te breiden met de verhuur van luxe personenauto’s.

Extra inkomsten

Verhaaf zoekt steeds naar manieren om extra inkomsten te genereren rondom de carwash. Zo heeft de locatie in Druten ook ook vending machines staan waar wasklanten terecht kunnen voor drinken en een snack. Carwash Druten werkt met een kettingwasstraat van 43 meter, 13 stofzuigplaatsen en 2 wasboxen. Ook kunnen klanten er terecht voor een VIP-reiniging.

Naamsbekendheid

In het kader van naamsbekendheid verwerven heeft Carwash Druten sinds kort een eigen rotonde. “Wij hebben de rotonde dicht bij onze locatie geadopteerd voor de komende jaren. Hierop hebben wij van taxus twee auto’s op laten maken en met taxus spiraalbomen erlangs als wasborstels”, laat Verhaaf weten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.