Betrokkenheid

Loogman helpt studenten met de Loogman Studiebeurs

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Loogman Groep zet zich in voor studenten en komt ook dit jaar met de Loogman Studiebeurs. Wo- en hbo-studenten kunnen voor een bijbaantje naast hun studie terecht bij een van de bedrijven van Loogman, waaronder de wasstraten van Loogman Carwash, en komen zo in aanmerking voor de studiebeurs. 

“De studiebeurs is bedoeld om studenten niet met 1-0 achter de wereld in te laten trekken, maar met 1-0 voor”, zegt Loogman op de eigen website. “Als familiebedrijf vinden we maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Te vaak zien wij dat studenten met torenhoge schulden de wereld in trekken en daar zijn wij het niet mee eens. Iedereen heeft het recht om ontspannen te studeren, zonder geldzorgen.”

Studenten komen in aanmerking voor de Loogman Studiebeurs wanneer zij een hbo- of wo-opleiding volgen en minimaal twaalf uur per week bij een van de vestigingen binnen de Loogman Groep komen werken. Dat kan bij een van de wasstraten, het eigen tankstation, restaurant Brasserie 10, golfcentrum Golf Amsteldijk of op het hoofdkantoor in Aalsmeer.

Kosten

De studiebeurs omvat vrijwel alle kosten van en rond de opleiding, zegt Loogman, en dat is naast het reguliere salaris. Het gaat om het collegegeld en de kosten voor onder andere boeken, opleidingsmateriaal en korte excursies. Er worden elk jaar tien studiebeurzen vergeven. Studenten die hier kans op willen maken, kunnen zich aanmelden via de website.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.