Partner

Christ presenteert nieuwe wasstraat Evo Star

De Evo Star heeft een compleet nieuw design Foto's: Christ Wash Systems

Christ Wash Systems presenteert zijn nieuwste wasstraat-installatie, de Evo Star. Het ontwerp is voorzien van uitnodigende Blade-lichtelementen die de wasklant begroeten en verwelkomen. Ook de display-elementen zijn uitgevoerd, passend binnen het design.

Dit nieuwe type wasstraat is visueel en technisch uitgerust voor de toekomst, zegt Christ. De Evo Star is gebaseerd op een modulair ontwerp, waarbij verschillende componenten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Afhankelijk van de eisen en wensen van de ondernemer wat betreft snelheid van de band, kettinglengte en wasconcept, wordt de Evo Star-wasstraat zo samengesteld dat een optimaal wasresultaat en optimale waservaring worden bereikt.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Voorwas

“De volautomatische componenten zijn aangepast aan het nieuwe ontwerp en zorgen voor een efficiënte bediening van de wasstraat”, zegt Udo Weinstock, hoofd verkoop wasstraten bij het moederbedrijf in Duitsland. “Mechanische hogedruk-voorwassystemen verminderen bovendien de werklast voor de medewerkers. De cross over was en borstels volgen de auto en zorgen voor optimale reinigings- en droogresultaten, zelfs in de typische probleemgebieden van verschillende voertuigtypen.”

De nieuwe Evo Star is ook beschikbaar in Nederland.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ presenteert nieuwe wasstraat Evo Star | CarwashPro
Partner

Christ presenteert nieuwe wasstraat Evo Star

De Evo Star heeft een compleet nieuw design Foto's: Christ Wash Systems

Christ Wash Systems presenteert zijn nieuwste wasstraat-installatie, de Evo Star. Het ontwerp is voorzien van uitnodigende Blade-lichtelementen die de wasklant begroeten en verwelkomen. Ook de display-elementen zijn uitgevoerd, passend binnen het design.

Dit nieuwe type wasstraat is visueel en technisch uitgerust voor de toekomst, zegt Christ. De Evo Star is gebaseerd op een modulair ontwerp, waarbij verschillende componenten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Afhankelijk van de eisen en wensen van de ondernemer wat betreft snelheid van de band, kettinglengte en wasconcept, wordt de Evo Star-wasstraat zo samengesteld dat een optimaal wasresultaat en optimale waservaring worden bereikt.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Voorwas

“De volautomatische componenten zijn aangepast aan het nieuwe ontwerp en zorgen voor een efficiënte bediening van de wasstraat”, zegt Udo Weinstock, hoofd verkoop wasstraten bij het moederbedrijf in Duitsland. “Mechanische hogedruk-voorwassystemen verminderen bovendien de werklast voor de medewerkers. De cross over was en borstels volgen de auto en zorgen voor optimale reinigings- en droogresultaten, zelfs in de typische probleemgebieden van verschillende voertuigtypen.”

De nieuwe Evo Star is ook beschikbaar in Nederland.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.