Ongeluk

Bestuurder (71) overleden door beknelling in Spaanse carwash

Ter illustratie Foto: Jose Hernandez Camera 51/Shutterstock

Een 71-jarige man is vast komen te zitten in een rollover carwash in de Spaanse toeristenplaats Gandía en aan zijn verwondingen overleden. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De carwash – waarvan de naam niet bekend is gemaakt – bevindt zich in Gandía, een populaire toeristenplaats tussen de steden Valencia en Alicante. Volgens nieuwssite Teller kwam de bestuurder vast te zitten in de rollover machine. Hij liep bij het ongeluk dodelijk hoofd- en borstletsel op.

Reanimeren

De lokale hulpdiensten troffen de bestuurder bewusteloos en zonder polsslag aan. Hij zat bekneld tussen zijn voertuig en de metalen constructie. Ze probeerden hem ter plekke te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Het slachtoffer is een 71-jarige man waarvan de nationaliteit niet bekend is gemaakt. Het is nog onduidelijk hoe de man bekneld is geraakt, daar doen de Spaanse autoriteiten verder onderzoek naar.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bestuurder (71) overleden door beknelling in Spaanse carwash | CarwashPro
Ongeluk

Bestuurder (71) overleden door beknelling in Spaanse carwash

Ter illustratie Foto: Jose Hernandez Camera 51/Shutterstock

Een 71-jarige man is vast komen te zitten in een rollover carwash in de Spaanse toeristenplaats Gandía en aan zijn verwondingen overleden. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De carwash – waarvan de naam niet bekend is gemaakt – bevindt zich in Gandía, een populaire toeristenplaats tussen de steden Valencia en Alicante. Volgens nieuwssite Teller kwam de bestuurder vast te zitten in de rollover machine. Hij liep bij het ongeluk dodelijk hoofd- en borstletsel op.

Reanimeren

De lokale hulpdiensten troffen de bestuurder bewusteloos en zonder polsslag aan. Hij zat bekneld tussen zijn voertuig en de metalen constructie. Ze probeerden hem ter plekke te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Het slachtoffer is een 71-jarige man waarvan de nationaliteit niet bekend is gemaakt. Het is nog onduidelijk hoe de man bekneld is geraakt, daar doen de Spaanse autoriteiten verder onderzoek naar.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.