Registratie Tankstation Vakbeurs 2017 geopend

De registratie voor de Tankstation Vakbeurs is officieel geopend. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven als bezoeker en alles op carwash-gebied te bekijken. Het evenement vindt plaats in Expo Houten op dinsdag 14 november 2017. Vooral het autowasgedeelte op de van oorsprong vooral op tankstations gerichte beurs heeft flinke stappen gemaakt. Nog nooit meldden zich zoveel carwash-gerelateerde exposanten aan. De inschrijving voor exposanten is ook nog open. 

Standhouders

Enkele van de carwash-standhouders maakten de plannen al bekend, sommige houden het bewust nog even spannend. De meest recentelijk bevestigde exposant is Iclean, dat met het dogwash-gedeelte op de beurs staat. Dibo heeft ook plannen voor een mooie stand, waarover CarwashPro op een later moment zal berichten. Ook later wat meer over de grootse plannen die Eenzet Carwash heeft voor de beurs.

Uiteraard zijn er ook veel exposanten uit de tankstationbranche aanwezig. Daardoor is de beursvloer goed gevuld met zo’n honderd belangrijke spelers uit de markt, die in Expo Houten hun nieuwste innovaties tonen. Ook zijn er meer oliemaatschappijen dan ooit aanwezig.

Bekijk het aanbod van exposanten

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is het workshopprogramma, waarin speciaal aandacht wordt besteed aan autowassen. Ook is er een uitgebreid discussieforum, waar prominenten uit de sector met elkaar in debat gaan over de toekomst van de carwash.

Lees meer over het carwash-gedeelte op de Tankstation Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs is de ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Ook kunnen onder het genot van een drankje nieuwe contacten worden gelegd en bestaande relaties worden aangehaald.

Registreer nu voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie Tankstation Vakbeurs 2017 geopend | CarwashPro

Registratie Tankstation Vakbeurs 2017 geopend

De registratie voor de Tankstation Vakbeurs is officieel geopend. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven als bezoeker en alles op carwash-gebied te bekijken. Het evenement vindt plaats in Expo Houten op dinsdag 14 november 2017. Vooral het autowasgedeelte op de van oorsprong vooral op tankstations gerichte beurs heeft flinke stappen gemaakt. Nog nooit meldden zich zoveel carwash-gerelateerde exposanten aan. De inschrijving voor exposanten is ook nog open. 

Standhouders

Enkele van de carwash-standhouders maakten de plannen al bekend, sommige houden het bewust nog even spannend. De meest recentelijk bevestigde exposant is Iclean, dat met het dogwash-gedeelte op de beurs staat. Dibo heeft ook plannen voor een mooie stand, waarover CarwashPro op een later moment zal berichten. Ook later wat meer over de grootse plannen die Eenzet Carwash heeft voor de beurs.

Uiteraard zijn er ook veel exposanten uit de tankstationbranche aanwezig. Daardoor is de beursvloer goed gevuld met zo’n honderd belangrijke spelers uit de markt, die in Expo Houten hun nieuwste innovaties tonen. Ook zijn er meer oliemaatschappijen dan ooit aanwezig.

Bekijk het aanbod van exposanten

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is het workshopprogramma, waarin speciaal aandacht wordt besteed aan autowassen. Ook is er een uitgebreid discussieforum, waar prominenten uit de sector met elkaar in debat gaan over de toekomst van de carwash.

Lees meer over het carwash-gedeelte op de Tankstation Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs is de ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Ook kunnen onder het genot van een drankje nieuwe contacten worden gelegd en bestaande relaties worden aangehaald.

Registreer nu voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.