Istobal gaat grote samenwerking aan in de VS

Istobal is een partnership aangegaan met de Andretti Petroleum Group (APG) om machines te leveren aan tankstations van de groep op de Amerikaanse markt. Daarnaast zal in de winkels Istobal-apparatuur worden verkocht. Binnen de partnership zijn al enkele Flex5 roll-overs van het merk in Californië en Oregon geplaatst, een groot aantal andere locaties zal volgen.

APG is blij met de samenwerking. De verwachtingen zijn hoog, zeker omdat volgens hen de Flex5 roll-over zo’n hoogstaand product is. De plannen zijn dan ook om in de nabije toekomst meer roll-overs bij de verschillende tankstations in Californië, Oregon en Washington te vervangen voor de variant van Istobal.

Ambassadeur

Indy 500-icoon Mario Andretti staat samen met enkele andere oud-coureurs aan het roer van het tankstationbedrijf. Istobal laat weten dat Andretti op de Car Wash Show in Las Vegas aanwezig is op hun stand. Hij zal hier handtekeningen uitdelen en op de foto gaan met geïnteresseerden. Slimme zet, een beetje in navolging van het ambassadeurschap van coureur Rob Kamphues door Eenzet Carwash, de Nederlandse distributeur van Istobal-machines.

De Andretti Petroleum Groep is in 1997 opgericht en in handen van de bekende autosportfamilie Andretti. Het bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen: Peninsula Petroleum, Humboldt Petroleum en Colvin Oil. Door de verschillende onderdelen zijn ze actief in de staten Californië, Oregon en Washington. De organisatie focust zich onder andere op benzine, convenience, carwash, olie en transport.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.