Waterway Express, Carwash,

Waterway opent eerste express locatie

Waterway Carwash, een bedrijf dat al 40 jaar actief is in de carwashbranche, opent een eerste express filiaal in St. Louis in de Amerikaanse staat Missouri. De nieuwe locatie wordt gevestigd aan Kingshighway op de plaats van een voormalig groot BP tankstation. 

Het dubbele wasstraat concept is volgens het bedrijf super nieuw voor de St. Louis regio en gaat ervoor zorgen dat drukke mensen het gemak van een efficiënte exterieur carwash kunnen ervaren. De drive-through carwash zorgt voor een hoge wascapaciteit. Daarnaast zijn er veel stofzuigplaatsen en wordt alles aangeboden tegen concurrende prijzen zoals het bedrijf het zelf noemt. De nieuwe express wasstraat moet dezelfde Waterway beleving bieden die mensen gewend zijn van andere locaties.

Investering

Waterway investeert zo’n 4,5 miljoen dollar in het project. Een groot gedeelte van dat bedrag zal gaan naar het verbeteren van de locaties. Verbetering van het landschap is belangrijk voor het bedrijf. Het legt zich ook op andere locatie toe op verbetering van de omgeving en duurzame beplanting. Zo’n twintig banen worden door de nieuwe wasstraat gecreëerd en de planning is dat het bedrijf in de herfst van dit jaar geopend wordt.

“Dit is een geweldig project voor Waterway met de hoofdfocus op snelle en vriendelijke service”, zegt President en CEO van Waterway, Bob Dubinsky. “Dan bedoel ik ook echt ongelooflijk snel. Ons ervaren Waterway personeel zal ten alle tijden aanwezig zijn om klanten te helpen en de carwash in te begeleiden.”

Waterway Carwash

Het bedrijf werd in 1970 opgericht in St. Louis in de Amerikaanse staat Missouri. Momenteel heeft het bedrijf twintig locaties in vijf verschillende steden. Elke locatie staat garant voor een combinatie van hoge kwaliteit technologie, carwash services en hapjes en drankjes en andere nuttige spullen die bij een carwash verkocht kunnen worden. Op enkele locaties kan ook getankt worden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.