ACE Carwash Systems winnaar Best Booth Award op CWSE 2019

ACE Carwash Systems won gisteravond op Car Wash Show Europe (CWSE) de Car Wash Award voor Best Booth. Volgens bezoekers van deze vakbeurs beschikte het bedrijf over de mooiste stand. CarwashPro sprak met Service Coordinator Xamira van der Burg over de prijs.

“We hadden het wel een beetje verwacht. Nou ja, er in elk geval op gehoopt”, vertelt Van der Burg lachend. Feit is dat je niet om de stand van ACE Carwash Systems heen kan. De groots opgezette stand bevat een grote bar, heeft een open uitstraling en is voorzien van een heuse waterval. “We willen een gezellige en warme sfeer creëren. Een bezoek aan onze stand moet een goed gevoel oproepen. Mensen kunnen hier op hun gemak netwerken en met onze experts praten.”

Het doel van de stand is om een familiegevoel op te roepen. “Het team van ACE Carwash Systems bestaat uit achttien mensen. We werken met veel plezier samen en dat we naar buiten toe uitdragen. Op onze stand staan onze partners ook. Er lopen ook experts van Holz en Techno Data Systems rond. door onze partners ook een platform te geven, willen we benadrukken dat we onze klanten een totaalconcept kunnen bieden. Je kunt bij ons voor alles op carwashgebied terecht.”

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.