Fotoreportage: Uitreiking Car Wash Awards 2019

Suzanne Huisman van de Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen (BBRV) en Brian Madderson van de Car Wash Association (CWA) hebben gezamenlijk de Distinguished Achievement Awards gewonnen tijdens de uitreiking van de Car Wash Awards. Het duo ontving de prijs woensdagavond voor hun inspanningen om malafide handcarwashes een halt toe te roepen.

CEO Eric Wulf van de International Carwash Association (ICA), de organisatie achter deze prijsuitreiking, prees het tweetal om hun tomeloze inzet waarmee zij deze schimmige, criminele wasgelegenheden bestrijden. ACE Carwash Systems ontving een prijs voor Best Booth, wat inhield dat deze partij volgens de bezoekers van Car Wash Show Europe de mooiste stand had. Om carwash-professionals te eren voor hun verrichtingen en om de branche nog beter te maken, zijn de Car Wash Awards in het leven geroepen. De awardceremonie vond plaats tijdens een netwerkdiner in het Amsterdamse restaurant Stork. Deze fotoreportage geldt als sfeerverslag van de avond.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.