Carwash Professional Forum 2020 verplaatst naar 1 september

De eerste editie van het Carwash Professional Forum wordt vanwege maatregelen rond het coronavirus uitgesteld naar 1 september. Het event zou oorspronkelijk 26 maart plaatsvinden in het Duitse Keulen, maar wordt naar een latere datum verschoven. De locatie blijft ongewijzigd. De organisatie gebruikt de extra tijd om een nog interessanter programma samen te stellen.

Het Carwash Professional Forum 2020 is bedoeld om professionals uit de carwashbranche samen te brengen. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen, komt dat de sector ten goede. Op dit evenement geven onafhankelijke experts adviezen op het gebied van marketing, soft skills en verkooptechnieken. Dit gebeurt in het ochtendprogramma.

In de middag staat een Carwash Tour op het programma. Er worden twee wasgelegenheden aangedaan en tevens wordt de fabriek van Dico Waschstraßen bezocht. Na afloop bestaat de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Meer informatie over het evenement is op deze website te vinden.


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.