Partner

WashTec is nieuwe chemieleverancier van IMO Car Wash

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

WashTec heeft een leveringsovereenkomst gesloten met IMO Car Wash. Dat betekent dat IMO Car Wash op al haar locaties in Europa en Australië gebruik gaat maken van de chemie van WashTec. 

IMO Car Wash is eigendom van Driven Brands, gevestigd in North Carolina. Het bedrijf is actief in meer dan 717 locaties in 13 landen in Europa en Australië en wast jaarlijks meer dan 28 miljoen auto’s. Om in elke wasstraat een ​​hoge kwaliteit te bieden en om de kwaliteit van de service in elke stad te waarborgen, voerde IMO Car Wash een internationale aanbesteding uit voor leveranciers van carwashchemie. Uiteindelijk heeft WashTec deze aanbesteding gewonnen en is er een meerjarig contract gesloten.

Netwerkdekking

“Wat IMO Car Wash overtuigde van WashTec is dat de carwashchemie optimaal is afgestemd op de processen van IMO Car Wash”, zegt WashTec. “Op basis van ons innovatieve Green Car Care-merk bieden we milieuvriendelijke chemie die gemakkelijk afbreekbaar is en die tegelijkertijd de mensen en het milieu beschermt. Bovendien wordt het geproduceerd in efficiënte, milieuvriendelijke productieprocessen die voldoen aan de kwaliteitsnormen van IMO Car Wash.”

Daarnaast zorgen de productiecapaciteit en de logistiekprocessen van WashTec ervoor dat IMO Car Wash ‘een goede netwerkdekking en een efficiënt bezorgconcept heeft in alle landen in Europa en Australië’. “Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele service kan WashTec de wekelijkse leveringen van de chemie garanderen.” De overstap naar de chemie van WashTec is inmiddels gerealiseerd. Binnen een korte periode zijn alle locaties van IMO in Europa en Australië overgegaan op WashTec.

Nieuwe normen

Carsten Karasch, Managing Director Germany van IMO Car Wash, over de samenwerking met WashTec: “We zijn verheugd om met WashTec samen te werken als onze nieuwe chemiepartner. WashTec is de ideale partner om ons nieuwe imago te ondersteunen met hoogwaardige carwashchemie, innovatieve duurzaamheidsconcepten en professionele productie-, logistiek- en serviceondersteuning.

Dr. Ralf Koeppe, CEO van WashTec AG: “We zijn enorm trots om de nieuwe chemieleverancier van IMO Car Wash te zijn. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze uitgebreide ervaring en leidende competentie op het gebied van ontwikkeling, productie en logistiek volledig te benutten. We kijken ernaar uit om samen met hen nieuwe normen te kunnen verwezenlijken op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec is nieuwe chemieleverancier van IMO Car Wash | CarwashPro
Partner

WashTec is nieuwe chemieleverancier van IMO Car Wash

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

WashTec heeft een leveringsovereenkomst gesloten met IMO Car Wash. Dat betekent dat IMO Car Wash op al haar locaties in Europa en Australië gebruik gaat maken van de chemie van WashTec. 

IMO Car Wash is eigendom van Driven Brands, gevestigd in North Carolina. Het bedrijf is actief in meer dan 717 locaties in 13 landen in Europa en Australië en wast jaarlijks meer dan 28 miljoen auto’s. Om in elke wasstraat een ​​hoge kwaliteit te bieden en om de kwaliteit van de service in elke stad te waarborgen, voerde IMO Car Wash een internationale aanbesteding uit voor leveranciers van carwashchemie. Uiteindelijk heeft WashTec deze aanbesteding gewonnen en is er een meerjarig contract gesloten.

Netwerkdekking

“Wat IMO Car Wash overtuigde van WashTec is dat de carwashchemie optimaal is afgestemd op de processen van IMO Car Wash”, zegt WashTec. “Op basis van ons innovatieve Green Car Care-merk bieden we milieuvriendelijke chemie die gemakkelijk afbreekbaar is en die tegelijkertijd de mensen en het milieu beschermt. Bovendien wordt het geproduceerd in efficiënte, milieuvriendelijke productieprocessen die voldoen aan de kwaliteitsnormen van IMO Car Wash.”

Daarnaast zorgen de productiecapaciteit en de logistiekprocessen van WashTec ervoor dat IMO Car Wash ‘een goede netwerkdekking en een efficiënt bezorgconcept heeft in alle landen in Europa en Australië’. “Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele service kan WashTec de wekelijkse leveringen van de chemie garanderen.” De overstap naar de chemie van WashTec is inmiddels gerealiseerd. Binnen een korte periode zijn alle locaties van IMO in Europa en Australië overgegaan op WashTec.

Nieuwe normen

Carsten Karasch, Managing Director Germany van IMO Car Wash, over de samenwerking met WashTec: “We zijn verheugd om met WashTec samen te werken als onze nieuwe chemiepartner. WashTec is de ideale partner om ons nieuwe imago te ondersteunen met hoogwaardige carwashchemie, innovatieve duurzaamheidsconcepten en professionele productie-, logistiek- en serviceondersteuning.

Dr. Ralf Koeppe, CEO van WashTec AG: “We zijn enorm trots om de nieuwe chemieleverancier van IMO Car Wash te zijn. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze uitgebreide ervaring en leidende competentie op het gebied van ontwikkeling, productie en logistiek volledig te benutten. We kijken ernaar uit om samen met hen nieuwe normen te kunnen verwezenlijken op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.