Zips, Car Wash

Zips Car Wash neemt drie vestigingen Blue Iguana Car Wash over

Het Amerikaanse Zips Car Wash wint steeds meer terrein in Kentucky en Indiana. Zo nam het bedrijf onlangs drie vestigingen van Blue Iguana Car Wash over. De carwashketen beschikt dankzij de overname over drie filialen in Louisville die allemaal aan Dixie Highway gelegen zijn.

“We zijn erg opgewonden dat het Blue Iguana team ons bedrijf komt versterken. Ze hebben zeer succesvolle vestigingen gebouwd in Kentucky en Indiana”, zegt woordvoerder Harrison Hemphill van Zips Carwash. “Met deze aanwinsten kunnen we nog meer klanten bedienen en hen aan onze Zips formule binden.”

De keten wil een stapje verder gaan dan concullega’s. Dat hoopt men te bereiken met diverse loyaliteitsprogramma’s. “We willen onze merknaam versterken en onder de aandacht brengen van prijsbewuste consumenten, klanten op zoek naar gebruiksgemak en echte autoliefhebbers. Onze doelgroep is groot. Iedere bezoeker wordt op een persoonlijke manier aangesproken. We willen echt een verschil maken en onderdeel van de gemeenschap zijn”, weet Hemphill.

Met de overname is de eerste vestiging van Zips Car Wash in Indiana een feit.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.