Presentatie over malafide handcarwashes op CWSE 2019

Brian Madderson gaat tijdens Car Wash Show Europe 2019 op 18 september in Amsterdam dieper in op de impact van malafide handcarwashes. De voorzitter van de Britse Petrol Retailers Association vertelt hoe hij deze problematiek aanvliegt. 

Malafide handcarwashes geven wasgelegenheden een slechte naam. Daarnaast blijkt er in veel van dit soort schimmige bedrijfjes sprake te zijn van mensenhandel, belastingfraude en vinden er milieumisdrijven plaats. Madderson vertelt hoe je door de samenwerking met andere partijen op te zoeken, slagvaardiger op kunt treden. Ook deelt hij de resultaten die hij boekte door samen met the Church of England deze problematiek op de kaart te zetten.

‘The UK’s Handwashing Fight’

Op 18 september is het seminar ‘The UK’s Handwashing Fight’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 11.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere lezingen en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.