‘We helpen wasgelegenheden bij het maken van een automatiseringsslag’

CMPS (Custom Made Payment Solutions) bemant een stand op Car Wash Show Europe dat op 18 en 19 september in de Kromhouthal in Amsterdam plaatsvindt. Het technologiebedrijf is gespecialiseerd in hard- en software en betaalsystemen voor wasgelegenheden. Eigenaar Diederik de Klerk vertelt meer over zijn beursdeelname.

Hoewel CMPS een nieuwe speler op de markt is, bestaat het uit een team ervaren professionals. Het technologiebedrijf is namelijk ontstaan vanuit de overname van een aantal kleine ondernemingen. De medewerkers van die organisaties hebben hun kennis en expertise meegenomen naar CMPS. Het technologiebedrijf levert diverse betaaloplossingen voor de carwashsector. “Wij zijn integratiepartner voor pinautomaten en contactloze betaalterminals. Ook leveren wij voor elke doelgroep specifieke producten. Voor de carwashbranche kan dat onder andere een wasbox of wasstraat zijn. Ook de implementatie van wassen op kenteken en het gebruik van remote control behoort tot de mogelijkheden”, stelt De Klerk.

“Op onze stand op Car Wash Show Europe 2019 tonen we onze betaalmogelijkheden en leggen uit wat we voor onze klanten kunnen betekenen. Zo kunnen we zorgen voor de implementatie van contactloos betalen op verschillende diensten. Denk dan aan de plaatsing van betaalsystemen bij mattenwassers, luchtklokken, toiletten, snoep- en doekjesautomaten en koffiezetapparaten. Alle units die op het terrein van een wasgelegenheid te zien zijn, kun je bij ons aanschaffen. Dit alles wordt ontwikkeld door onze eigen hard- en software-engineers.”

Ontzorging

CMPS kan klanten naar eigen zeggen volledig ontzorgen. “We kunnen wasgelegenheden helpen bij het maken van een automatiseringsslag”, verduidelijkt De Klerk. “Zo kunnen we bijvoorbeeld onbemande locaties monitoren of bestaande locaties voorzien van nieuwe betaalsystemen. De implementatie van contactloos betalen of het inzetten van een loyalty-systeem behoort tot de mogelijkheden. Omdat onze producten compatibel zijn met systemen van Europese banken en bedrijven kunnen we met vrijwel alle betaalsystemen werken.”   

Eigenaar Diederik de Klerk van CMPS laat op zijn stand op Car Wash Show Europe 2019 de voordelen van automatisering zien.

“Al deze systemen zijn afzonderlijk beschikbaar, wat inhoudt dat je niet ineens een gigantische investering hoeft te doen. Je kunt beginnen met bijvoorbeeld een betaalsysteem, waar je later een loyalty-programma of voucherscanner aan vast koppelt. Zoals gezegd is kentekenwassen en besturing op afstand zijn mogelijk. Onze systemen zijn losse units die gemakkelijk op elkaar aan te sluiten zijn. Het systeem is toekomstbestendig en op maat te maken.”

Onstopbaar

In Nederland krijgt CMPS volgens De Klerk steeds meer voet aan de grond. Ook vanuit het buitenland is er interesse in deze formule. “Dat komt omdat onze betaalsystemen snel uitgerold kunnen worden en de 24-uurs economie ontstopbaar is. Voor ondernemers is dat erg lucratief, omdat automatisering veel zaken en processen vereenvoudigd. De systemen nemen werk uit handen en versnellen het betaalproces. Grotere winkelketens vinden ons systeem interessant en willen er graag meer over weten”, besluit De Klerk.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.