Pitstop Carwash Flevoland, Dronten

Video: Wassers lachen om vermeende discriminatie door carwash

Als het aan de wassers in Dronten ligt gaan de ladies day-acties van ondernemer Alwin Koops gewoon door. De ondernemer kreeg een brief waarin hem werd verzocht te stoppen met de discriminerende actie. De meeste wassers vinden de aantijgingen van discriminatie ronduit belachelijk zo ondervond Dennis Schouten, verslaggever van omroep Powned. 

In onderstaande video is te zien dat de mannen zich zeker niet gediscrimineerd voelen door de speciale actiedag. Ook de ondernemer zelf is zich nog altijd van geen kwaad bewust. Door alle commotie die ontstond nadat hij een brief ontving van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland over dat hij mannen zou discrimineren met zijn ladies day, besloot hij de vrouwen zelfs een dubbele korting te geven zo is te zien in onderstaande video:

Lees ook: Ladiesday verboden? Bureau Gelijke Behandelingen komt in actie tegen carwashes

Auteur: Thom Mandos

1 reactie op “Video: Wassers lachen om vermeende discriminatie door carwash”

Tissie Soetekouw|14.09.18|13:20

Hihi, wat een bizar gedoe. Hebben ze niets beters te doen? Gewoon lekker zonder zeuren naar Ladiesday en je auto tegen korting laten wassen in deze fijne autowasstraat met toppie service. Groetjes, Christel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Wassers lachen om vermeende discriminatie door carwash | CarwashPro
Pitstop Carwash Flevoland, Dronten

Video: Wassers lachen om vermeende discriminatie door carwash

Als het aan de wassers in Dronten ligt gaan de ladies day-acties van ondernemer Alwin Koops gewoon door. De ondernemer kreeg een brief waarin hem werd verzocht te stoppen met de discriminerende actie. De meeste wassers vinden de aantijgingen van discriminatie ronduit belachelijk zo ondervond Dennis Schouten, verslaggever van omroep Powned. 

In onderstaande video is te zien dat de mannen zich zeker niet gediscrimineerd voelen door de speciale actiedag. Ook de ondernemer zelf is zich nog altijd van geen kwaad bewust. Door alle commotie die ontstond nadat hij een brief ontving van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland over dat hij mannen zou discrimineren met zijn ladies day, besloot hij de vrouwen zelfs een dubbele korting te geven zo is te zien in onderstaande video:

Lees ook: Ladiesday verboden? Bureau Gelijke Behandelingen komt in actie tegen carwashes

Auteur: Thom Mandos

1 reactie op “Video: Wassers lachen om vermeende discriminatie door carwash”

Tissie Soetekouw|14.09.18|13:20

Hihi, wat een bizar gedoe. Hebben ze niets beters te doen? Gewoon lekker zonder zeuren naar Ladiesday en je auto tegen korting laten wassen in deze fijne autowasstraat met toppie service. Groetjes, Christel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.