cleanpanel

Carwash Vught lost vuilprobleem wanden op met Cleanpanel

Volgens Patrick Moonen, eigenaar van Carwash Vught, is aanhechtend vuil op de wanden in de wasstraat een veelvoorkomend probleem voor carwash-ondernemers. Om hier korte metten mee te maken koos hij voor een oplossing waarbij wanden eenvoudig schoon en mooi te houden zijn, enkel door ze af te spuiten met een hogedruk spuit. 

Moonen liet alweer bijna een jaar geleden een volledig nieuwe wasstraat bouwen. Omdat een schone uitstraling in de wasstraat belangrijk voor hem is, zocht hij een wandproduct dat makkelijk en goed te reinigen is. Voor dit grote project koos de ondernemer dan ook bewust voor kunststof panelen van Cleanpanel.

Badkamer voor de auto

“Vanaf de eerste planontwikkeling moest CarWashVught.nl de uitstraling krijgen van een badkamer voor je auto. De wandpanelen van Cleanpanel zijn voor ons een doeltreffende oplossing gebleken. Het paneel is zeer glad en we merken dat bij regelmatig (licht) onderhoud het aanwezige vuil en aanslag goed verwijderd kunnen worden”, legt de eigenaar uit. Inmiddels is hij bijna een jaar verder en zijn er tienduizenden auto’s gewassen. “Ondanks al deze intensieve wassingen zien de wanden er nog steeds als nieuw uit.”

Volgens Moonen zijn de nieuwe wanden in het geheel niet aangetast door reinigingsmiddelen of corrosie. “Ook de duurzaamheid van de panelen zijn voor mij een pré. Ik wil immers niet om de zoveel jaar met kosten van vervangingspanelen geconfronteerd worden. Door de witte, gladde panelen oogt mijn wasstraat zeer ruimtelijk en heeft nog steeds de nette en frisse uitstraling die ik van begin af aan voor ogen had”, aldus Moonen.

“Bouwimpex heeft de gehele montage verzorgd zodat wij daar verder geen omkijken naar hadden. Door hun ervaring met dit soort projecten werden de werkzaamheden bij CarWashVught.nl op een erg professionele en accurate wijze uitgevoerd; dit heb ik ook als zeer prettig ervaren.”

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.