Lotto, Jumbo, wielrennen, Kärcher

Kärcher Official Cleaning Partner van de LottoNL-Jumbo wielerploeg

De kleur geel is vanaf vandaag nog prominenter aanwezig bij de LottoNL-Jumbo wielerploeg na het ondertekenen van het sponsorcontract tussen de LottoNL-Jumbo wielerploeg en Kärcher Nederland. Als Official Cleaning Partner zal reinigingsbedrijf Kärcher ervoor zorgen dat niet alleen de fietsen, maar ook het complete wagenpark van het team, er tijdens het komende wielerseizoen tiptop uitzien.

Alle renners van de LottoNL-Jumbo wielerploeg beschikken voortaan niet alleen over een eigen OC3 Bike Cleaner, Kärcher zorgde er bovendien voor dat ook de monteurs van de wielerploeg aan de slag kunnen met een complete Kärcher-uitrusting. Daartoe behoren diverse bewateringsproducten, zoals waterslangen, koppelingen, sproeiers en slangwagens maar ook sponzen, borstels en reinigingsmiddelen voor de voertuigen en fietsen. Naast de twee service trucks worden ook de drie servicebussen voorzien van een complete stationaire hogedruk unit waarmee de wielerploeg op elke gewenste locatie de reiniging van voertuigen en fietsen kan uitvoeren.

Stofzuigers

‘Feel free!’ het motto van Kärcher, gaat ook gelden voor de LottoNL-Jumbo wielerploeg. Zo kunnen de voertuigen voortaan comfortabel uitgezogen worden met de accu-aangedreven stofzuigers en worden de ramen van de campers en vrachtwagens gereinigd met de Professionele Window Vac. “We zijn bijzonder blij met deze nieuwe samenwerking,” zegt Richard Plugge, algemeen directeur van team LottoNL-Jumbo. “Een partner als Kärcher biedt ons veilige apparaten van topkwaliteit, waarop we 100% kunnen vertrouwen voor het reinigen van al ons kostbare materiaal.”

Lees ook: Wasboxen voor motoren en tractoren op festival Zwarte Cross

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.