Carwash Loman, Heteren

Carwash Loman komt met Men’s Day na commotie Ladies Day

Naast de Ladiesday en Seniorendag, houdt Carwash Loman in Heteren vanaf 11 oktober ook een Men’s Day. Ondernemer Hendrew Loman Dos Santos wil namelijk niet de indruk wekken dat vrouwen bij de wasstraat worden voorgetrokken.

Op de speciale wasdag krijgen mannen extra informatie en korting, vertelt hij tegen de website De Betuwe. De aanleiding van de actie is een brief van de Commissie Gelijke Behandeling Flevoland (CGBF) die enkele weken geleden op de mat viel bij Pitstop Carwash Flevoland. Volgens de CGBF zou de speciale Ladies Day discriminerend zijn tegenover mannen. De brief leidde tot grote commotie in de carwashbranche.

Ludiek

De ondernemer uit Heteren wilde hier op een ludieke manier een draai aan geven. Ook hij heeft Seniorendag en een Ladiesday om die groepen wat meer aandacht te geven. “Nadat we er nog eens over na hebben gedacht, leek het ons toch ook wel leuk om speciaal iets voor de mannen te doen. Niet alleen mogen ze bij ons aankloppen voor wat extra hulp want dat mag altijd, maar voortaan willen we op donderdag de mannen ook een leuke korting bieden”, legt hij uit.

Lees ook: Commotie Ladies Day legt Pitstop Carwash Flevoland geen windeieren

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.