Vreemde vrijdagvideo: fout verlopen voorwas wordt Star Wash

Wat krijg je als je een uit de hand gelopen voorwas combineert met een bombastische soundtrack van een wereldberoemde science fiction reeks? Star Wash! Deze vreemde vrijdagvideo laat zien wat er gebeurt als een hogedrukspuit een eigen leven gaat leiden.

De man in deze vreemde vrijdagvideo slaagt er niet in om met zijn hogedrukspuit vuil uit de velgen van auto’s weg te krijgen. Integendeel. De medewerker in deze clip wordt volledig – en letterlijk – omver geblazen door de kracht van het water. Of is het The Force? Afijn, dankzij een oplettende carwashbezoeker met camera en een neus voor epische muziek is dit bijzondere schouwspel voortaan op YouTube te bewonderen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.