Advies Bovag: geen wasacties tijdens harde lockdown

“Organiseer geen acties om extra klanten naar de wasstraat te trekken.” Dat zegt Peter Niesink van branchevereniging Bovag. De eigen landelijke WinterWasWeken-actie van de Bovag wordt daarom opgeschoven tot na de harde lockdown die tot en met 19 januari geldt. “Soberheid is geboden.” 

Peter Niesink is algemeen directeur van de Bovag. Hij nam deze week een videoboodschap op voor carwashondernemers nadat onduidelijkheid was ontstaan over het wel of niet openhouden van het stofzuigerplein. De branchevereniging adviseerde in eerste instantie om te sluiten, maar kwam daar later op terug.

In dezelfde boodschap doet Niesink een oproep tot soberheid: organiseer nu even geen acties om extra klanten naar de wasstraat te trekken. De eigen WinterWasWeken, een landelijke actie van de branchevereniging, wordt om deze reden ook uitgesteld.

Het voornemen is momenteel om de actie een aantal weken op te schuiven en op 1 februari te starten. Die datum is echter afhankelijk van de uitkomsten van de persconferentie op 12 januari. Als blijkt dat Nederland weer van het slot gaat, dan begint de actie op 1 februari en worden deelnemende autowas- en poetsbedrijven hier verder over geïnformeerd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Advies Bovag: geen wasacties tijdens harde lockdown | CarwashPro

Advies Bovag: geen wasacties tijdens harde lockdown

“Organiseer geen acties om extra klanten naar de wasstraat te trekken.” Dat zegt Peter Niesink van branchevereniging Bovag. De eigen landelijke WinterWasWeken-actie van de Bovag wordt daarom opgeschoven tot na de harde lockdown die tot en met 19 januari geldt. “Soberheid is geboden.” 

Peter Niesink is algemeen directeur van de Bovag. Hij nam deze week een videoboodschap op voor carwashondernemers nadat onduidelijkheid was ontstaan over het wel of niet openhouden van het stofzuigerplein. De branchevereniging adviseerde in eerste instantie om te sluiten, maar kwam daar later op terug.

In dezelfde boodschap doet Niesink een oproep tot soberheid: organiseer nu even geen acties om extra klanten naar de wasstraat te trekken. De eigen WinterWasWeken, een landelijke actie van de branchevereniging, wordt om deze reden ook uitgesteld.

Het voornemen is momenteel om de actie een aantal weken op te schuiven en op 1 februari te starten. Die datum is echter afhankelijk van de uitkomsten van de persconferentie op 12 januari. Als blijkt dat Nederland weer van het slot gaat, dan begint de actie op 1 februari en worden deelnemende autowas- en poetsbedrijven hier verder over geïnformeerd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.