Coronaproof carnavalstocht Eindhoven gaat langs carwash en eindigt bij Philips Stadion

© Twycer / www.twycer.nl

In Eindhoven is alvast een coronaproof-versie voor carnaval op 13 en 14 februari bedacht. Onder de naam Eindje door Eindje maken deelnemers in de auto een tour door de stad en stoppen onder meer bij carwash Washin7 voor een wasbeurt. De tour eindigt in het Philips Stadion, met blaaskapel en lichtshow. Verkleden is verplicht. 

Eindje door Eindje is een digitale speurtocht langs allerlei locaties rondom Eindhoven. De tour gaat onder meer langs de kleurrijke straten van Woensel West, het privéterrein van recreatiepark Aquabest en carwash Washin7. De route loopt ook door het Philips Stadion waar de deelnemers een licht- en geluidshow krijgen voorgeschoteld. Onderweg krijgen de deelnemers een hapje en drankje aangeboden door lokale horeca. De drie uur durende tour kan daarna thuis worden voortgezet met een drank- en tapaspakket. Kosten: 70 euro. Reserveren gaat via Dommel 18.

Ruud Bakker, voorzitter van de Eindhovense afdeling van de Koninklijke Horeca Nederland, vertelt tegen Omroep Brabant: “deelnemers stappen, uiteraard verkleed, in hun auto. Vervolgens rijden ze langs plekken in de stad, die ze normaal niet zo gauw zien. Onderweg zijn er verschillende stops, waar de nodige (non-alcoholische) versnaperingen wachten. Net als een heuse poetsbeurt van de auto trouwens. Zo kunnen de deelnemers aan het eind van de tocht met een blinkende wagen op de foto.”

Het plan is oorspronkelijk bedacht voor tijdens de kerstdagen. Daar werd vanwege de net ingevoerde lockdown de stekker uitgetrokken. Volgens horecaman Bakker past het perfect in de plannen om toch nog iets moois te maken van carnaval.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coronaproof carnavalstocht Eindhoven gaat langs carwash en eindigt bij Philips Stadion | CarwashPro

Coronaproof carnavalstocht Eindhoven gaat langs carwash en eindigt bij Philips Stadion

© Twycer / www.twycer.nl

In Eindhoven is alvast een coronaproof-versie voor carnaval op 13 en 14 februari bedacht. Onder de naam Eindje door Eindje maken deelnemers in de auto een tour door de stad en stoppen onder meer bij carwash Washin7 voor een wasbeurt. De tour eindigt in het Philips Stadion, met blaaskapel en lichtshow. Verkleden is verplicht. 

Eindje door Eindje is een digitale speurtocht langs allerlei locaties rondom Eindhoven. De tour gaat onder meer langs de kleurrijke straten van Woensel West, het privéterrein van recreatiepark Aquabest en carwash Washin7. De route loopt ook door het Philips Stadion waar de deelnemers een licht- en geluidshow krijgen voorgeschoteld. Onderweg krijgen de deelnemers een hapje en drankje aangeboden door lokale horeca. De drie uur durende tour kan daarna thuis worden voortgezet met een drank- en tapaspakket. Kosten: 70 euro. Reserveren gaat via Dommel 18.

Ruud Bakker, voorzitter van de Eindhovense afdeling van de Koninklijke Horeca Nederland, vertelt tegen Omroep Brabant: “deelnemers stappen, uiteraard verkleed, in hun auto. Vervolgens rijden ze langs plekken in de stad, die ze normaal niet zo gauw zien. Onderweg zijn er verschillende stops, waar de nodige (non-alcoholische) versnaperingen wachten. Net als een heuse poetsbeurt van de auto trouwens. Zo kunnen de deelnemers aan het eind van de tocht met een blinkende wagen op de foto.”

Het plan is oorspronkelijk bedacht voor tijdens de kerstdagen. Daar werd vanwege de net ingevoerde lockdown de stekker uitgetrokken. Volgens horecaman Bakker past het perfect in de plannen om toch nog iets moois te maken van carnaval.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.