Mister Car Wash bereikt mijlpaal met 300 vestigingen

Dankzij de overname van een vestiging van Patriot Carwash in het Amerikaanse Colorado telt Mister Car Wash 300 filialen. De carwashketen is voortaan vertegenwoordigd in 21 staten. Als het aan operationeel manager Ryan Darby ligt, loopt dat aantal nog verder op.

De nieuwe aanwinst is gevestigd in Pueblo, Colorado. Deze stad telt nu twee vestigingen van Mister Car Wash. “Ik ben erg enthousiast over de inlijving van deze nieuwe vestiging”, stelt Darby. “We gaan de bestaande klanten van Patriot Carwash de beste service bieden die in onze mogelijkheden ligt. Daarnaast blijven we er alles aan doen om de leden van onze Unlimited Wash Club en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.