Vreemde vrijdagvideo: Kiki challenge in carwash kost deur

Het nummer ‘In My Feelings’ van Drake werd een gigantische hit mede dankzij het bijbehorende dansje dat massaal werd nagedaan op internet. Het liedje resulteerde zelfs in de zogenaamde ‘Kiki challenge’ waarin mensen naast hun rijdende auto op het gewraakte nummer dansen. In deze vreemde vrijdagvideo wordt dit internetfenomeen in een carwash uitgevoerd en dat gaat niet zoals gepland…

Fallon Gomez besloot om aan deze challenge mee te doen en liet haar vriendje haar dansvaardigheden filmen. Uiteraard moest dat op een opmerkelijke locatie, want dat levert meer views op. Er werd gekozen voor een carwash. Terwijl de bestuurder bezig was met haar dance moves reed de auto gewoon door. Dat leverde naast een bijzonder schouwspel ook een hoog kostenplaatje op, aangezien de deur van de wagen werd afgerukt.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.