tankstation vakbeurs, dito

DiBO richt zich op Belgische roll-overmarkt

Aankomend jaar is een belangrijk en vooral ook druk jaar voor de carwashbranche als het gaat over beurzen. Zo ook voor fabrikant DiBO uit het Belgische Arendonk. Aankomende week zijn ze te zien op een Belgische beurs en in mei staat de Uniti op het programma. De Belgische carwashleverancier wil de beurs in Brussel gebruiken om de Belgische roll-overmarkt weer flink te bestijgen. 

Marc Cumps is verantwoordelijk voor de Belgische carwashmarkt bij DiBO. “We staan op de Autotechnika om dicht bij onze doelgroep te staan. We gaan ons aankomende tijd namelijk op de Belgische roll-overmarkt richten en dat is toch wel een andere markt dan in Nederland.” Volgens hem is er een groot verschil ten opzichte van Nederland. “Hier zie je niet bij elk tankstation een roll-over machine net als daar. België is een wasbox en tunnelland”

Garagebedrijven

De roll-overs die wel in België staan, zijn niet voor openbaar gebruik in veel gevallen. “Tankstations in België hebben vooral wasboxen. Ook steeds vaker is er niet eens meer een shop bij de pomp.” Autotechnika richt zich volgens hem vooral op garagebedrijven en dat is juist de groep die nog wel roll-overmachines plaatst. “Veel garages en dealerbedrijven hebben privé een machine staan.”

Naar de beurs wordt daarom een super basismodel meegenomen. Volgens Cumps zijn deze modellen heel populair onder de garagehouders. “Het hoeft er allemaal niet gelikt uit te zien, als het maar effectief is. Niemand ziet de machines in veel gevallen toch. We hebben daarom ook een mooie aanbieding op die machine. Voor 35.000 euro plaatsen we ze tot eind van dit jaar.” DiBO staat op de stand van dealer Kaufmann in hal 5, stand 533.

Lees ook: DiBO intensiveert samenwerking Aquarama; focus op veroveren roll-overmarkt

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DiBO richt zich op Belgische roll-overmarkt | CarwashPro
tankstation vakbeurs, dito

DiBO richt zich op Belgische roll-overmarkt

Aankomend jaar is een belangrijk en vooral ook druk jaar voor de carwashbranche als het gaat over beurzen. Zo ook voor fabrikant DiBO uit het Belgische Arendonk. Aankomende week zijn ze te zien op een Belgische beurs en in mei staat de Uniti op het programma. De Belgische carwashleverancier wil de beurs in Brussel gebruiken om de Belgische roll-overmarkt weer flink te bestijgen. 

Marc Cumps is verantwoordelijk voor de Belgische carwashmarkt bij DiBO. “We staan op de Autotechnika om dicht bij onze doelgroep te staan. We gaan ons aankomende tijd namelijk op de Belgische roll-overmarkt richten en dat is toch wel een andere markt dan in Nederland.” Volgens hem is er een groot verschil ten opzichte van Nederland. “Hier zie je niet bij elk tankstation een roll-over machine net als daar. België is een wasbox en tunnelland”

Garagebedrijven

De roll-overs die wel in België staan, zijn niet voor openbaar gebruik in veel gevallen. “Tankstations in België hebben vooral wasboxen. Ook steeds vaker is er niet eens meer een shop bij de pomp.” Autotechnika richt zich volgens hem vooral op garagebedrijven en dat is juist de groep die nog wel roll-overmachines plaatst. “Veel garages en dealerbedrijven hebben privé een machine staan.”

Naar de beurs wordt daarom een super basismodel meegenomen. Volgens Cumps zijn deze modellen heel populair onder de garagehouders. “Het hoeft er allemaal niet gelikt uit te zien, als het maar effectief is. Niemand ziet de machines in veel gevallen toch. We hebben daarom ook een mooie aanbieding op die machine. Voor 35.000 euro plaatsen we ze tot eind van dit jaar.” DiBO staat op de stand van dealer Kaufmann in hal 5, stand 533.

Lees ook: DiBO intensiveert samenwerking Aquarama; focus op veroveren roll-overmarkt

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.