Vervoersmaatschappij Qbuzz kiest opnieuw voor DiBO Project(s)

DiBO Project(s) realiseerde recentelijk een tweede DiBO Berlin buswasinstallatie voor vervoersmaatschappij Qbuzz in Alblasserdam. In het verleden verzorgde het bedrijf de plaatsing van een wasinstallatie in Dordrecht. DiBO leverde opnieuw de complete installatie inclusief de technische ruimte.

Net als in Dordrecht het geval was, werd ook deze wasinstallatie door DiBO Project(s) volledig afgestemd op het wassen van elektrische voertuigen. De installatie werd op een modulair opgebouwde, duurzame en vloeistofdichte composietvloer van ECOseals geïnstalleerd.

Qbuzz is erg te spreken over de buswasinstallaties in Dordrecht en in Alblasserdam, want de vervoersmaatschappij bestelde namelijk acht nieuwe doorrij-installaties. Deze machines zullen in november geleverd worden.

Frequentieregelaars

De DiBO Berlin bus- en truckwasinstallatie is eenvoudig te bedienen en onderhoudsarm. De machine is volledig opgebouwd uit RVS en kan de meeste modellen van bussen en vrachtwagens efficiënt reinigen.

Dit type wasinstallatie is uitgerust met frequentieregelaars. Deze zorgen voor een uiterst snelle en precieze wassing van elk deel van het voertuig. Bovendien komt frequentieregeling ten goede aan de levensduur van de aandrijvingen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.